Followers

Monday, June 24, 2013

June 24, 2013


 Jerebu datang lagi...

(Tiada senyuman / Baju serba hitam / Rambut panjang berikat / Muka ditutup separuh... Mahu ada yang cakap 'Tolong jangan rompak saya!" bila terserempak dengan uncle ni...")


17 comments:

  1. dah macam kakashi.. versi tua..hehe

    ReplyDelete
  2. baju serba hitam muka ditutup separuh??? black 505 ke uncle hehehe

    ReplyDelete
  3. jangan pula ada yang ambil kesempatan dengan menangguk ketika jerubu...

    ReplyDelete
  4. Uncle, jgn dok luar, masuk dlm...
    tak lemas ke?
    dok opis pun dah rasa lain mcm ni...

    huhuhuh....

    ReplyDelete
  5. makcik rasa nak gelak pulak..boleh?

    ada gaya jadi perampok :)

    ReplyDelete
  6. nak pi meracun ke uncle??ekekek

    ReplyDelete
  7. buang tebiat tiru gaya uncle gedek..

    ni namenye tersampuk asap jerebu..hihihi..

    http://mrspuex.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. emm.. cam ninja pon ade uncle..hmmm^^

    ReplyDelete
  9. nice blog :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  10. itu teknik dlm kabus ke? hehe...

    ReplyDelete
  11. yg tuu teknik dlm kabus ke? hehe...

    ReplyDelete
  12. belum cukup ganas lagi tu uncle.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. boleh jadi power rangers malaysia :P

    ReplyDelete