Followers

Monday, June 17, 2013

June 17, 2013


Setiap hari pasti ada berita kemalangan dan statistiknya semakin membimbangkan..!
Semoga kita dilindungi dari segala malapetaka... 

Hati-hati memandu ya kawan-kawan...?


13 comments:

  1. insyaAllah..
    moga kita semua selamat hendakNYA..

    ReplyDelete
  2. hati2 memandu juga ye uncle..

    ReplyDelete
  3. kat area MRR2 tu mmg selalu eksiden kat uncle....dah la petang2 jem teruk..

    ReplyDelete
  4. risau kemalangan sekarang. ngeri2 sgt

    ReplyDelete
  5. Betul tu.. kena sentiasa berhati2 sekarang nie. Kenderaan semakin banyak sekarang ini dijalanraya..hati2 semua..

    ReplyDelete
  6. uncle pun same hati2..snap pic 2 tgk kiri kanan sekali uncle..hihihi

    ReplyDelete
  7. muke uncle sgt serius..
    senyumla ckit :)

    ReplyDelete
  8. ini semua terjadi bila...
    bila semua org nak pakai kete, kena pakai, bila semua org ada gadget canggih kena pakai jugak...bila semua org ada blog mesti buat satu jugak...ehh ada kena mengena kah? huhuhu yg pasti rakyat malaysia ramai mengalami tekanan yg dilepaskan di jalan raya..ngeee

    ReplyDelete
  9. untuk uncle juga.. hati2 yer..^^

    ReplyDelete