Followers

Friday, May 31, 2013

May 31, 2013


YEAY! Dapat hadiah Coca-Cola dari China! Jom melawat blog UMMI TEHRAH... mana tahu kamu semua pun boleh dapat hadiah juga? Hahah! Jutaan terima kasih ya blogger UMMI TEHRAH! 'Gimifai'. Semakin penuhlah ALMARI INI..!

(Sila abaikan roti burger, tu... Ya uncle mengaku! Tengah hari ni uncle hanya makan burger,!)


14 comments:

  1. bestnya.....=D nak jugakkkkkk =p

    ReplyDelete
  2. WAH.. UNCLE NI COLLECTOR COKE KE? TERBAIK..

    ReplyDelete
  3. Airnya itu akan diminumkah? :)

    ReplyDelete
  4. memang buat koleksi lepas minum ker memang x minum air tu?

    ReplyDelete
  5. aaarrr.. uncle nak sikit roti burger tu boleh tak..? laparler uncle.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. bertuahnye uncle~

    banyak nye koleksi yang uncle ade~ best2~

    ReplyDelete
  7. saya ada tin kosong. Nanti saya suruh anak saya tulis "Coca-Cola"... special utk uncle. Nak tak?

    ReplyDelete
  8. makan burger ngan coca cola apa nak kata lagi dah....macam nak singgah kat KFC je... he he he

    ReplyDelete
  9. Uncle, cuba cari lagi koleksi Coca Cola yg rare kat Rope Walk, Penang

    ReplyDelete
  10. salam uncle..

    hmm.. selamat makan burger..nyum2..^^

    ReplyDelete
  11. Baru perasan, coke tu bukan tulisan biasa2...

    ReplyDelete
  12. burger pun, kalau burger bakar, lain macam perginya uncle

    ReplyDelete
  13. AMBOI..UNCLE LEH JADI SPOKES PERSON NI KAN..

    ReplyDelete
  14. coke? errr....ada kenangan dgn coke! hahaa

    ReplyDelete