Followers

Thursday, May 2, 2013

May 2, 2013


SOALAN: Apakah kesan jika tingkap kaca sebelah pemandu rosak, tidak dapat dinaikkan?

JAWAPAN: Anda akan kelihatan seperti PUAKA!


18 comments:

  1. LOL. Aku pernah kena sebegini. Rambutku terbang gila sial.

    ReplyDelete
  2. alamak... tak der mood nak drive hari ini... hahahaha

    ReplyDelete
  3. saya akan pastikan tidak memandu bersebelahan kereta Uncle diwaktu malam...

    ReplyDelete
  4. so rocky la uncle ni. haha.. dah mcm kitaro nampak.

    ReplyDelete
  5. salam uncle..
    jawapan saya.. mungkin kereta uncle akan penuh dengan sampah sarap dari kenderaan bersebelahan..^^

    ReplyDelete
  6. Kelihatan seperti puaka ok lagi jgn berpuaka udah!

    ReplyDelete
  7. HEHE.. MACAM NENEK KEBAYAN.. :)

    ReplyDelete
  8. har har har har..kereta berpuaka jadinya..

    ReplyDelete
  9. Sila sanggulkan rambut anda, tidak akan berpuaka tapi menjadi lebih jelita. kihkihkih...

    ReplyDelete
  10. terbang habis rambut,, dah boleh jadi iklan shampoo^^

    p/s: jom join segmen deno? support LUPUS awareness!^^ http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
  11. sian..jgn kaburi pandangan anda semasa memandu uncle! ;)

    ReplyDelete
  12. hahaha.. lawak.. senak perut gelak..

    ReplyDelete
  13. puaka tebing biru. hahahahaha

    ReplyDelete
  14. Gambar ini mencetus saya untuk menulis satu pos.

    http://kelkatu2serupa.blogspot.com/2013/05/pandanglah-lihatlah.html

    Kalau Uncle nak saya turunkan gambar Uncle, sila maklum ya?

    ReplyDelete
  15. hahaha.. PUAKA yang hensem.. erk..?

    ReplyDelete
  16. hahaha!!! macam iklan syampu yang macam sarang burung tuh lah!!

    ReplyDelete