Followers

Friday, May 17, 2013

May 17, 2013


♫ "Berarak, mendung kelabu... banjir kilat menungguku..." 


21 comments:

  1. kat temerloh hujan lebat dah ni bang

    ReplyDelete
  2. cuaca sejuk angin kuat beserta hujan

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Uncle

    kat sini hujan lebat

    ReplyDelete
  4. cepat lapar sejuk2 cenggini.. ;)
    kihkihkih..

    ReplyDelete
  5. uncle!
    balik umah angkat hujan...jemuran dah turun...kikiki

    ReplyDelete
  6. Terima kaseyyyyyyyyyyyyyyyy ! haha

    ReplyDelete
  7. salam...uncle..disini..panas sungguh..^^

    ReplyDelete
  8. ni buat apa kat taman permainan kanak2 pepagi time budak2 kat sekolah ? ambik kesempatan ye ? hehehe

    ReplyDelete
  9. SETIAKAN TIMBA SEBELUM HUJAN.. NANTI SENANGLAH TIBA AIR TU .. :)

    ReplyDelete
  10. uncle, stop nyanyi. nanti lagi lebat hujan tuuuuuu

    ReplyDelete
  11. pstt uncle, dengar guruh dilangit, jgn sangka takkan banjir..akekkee.. kejapp lagi banjir..

    ReplyDelete
  12. Rajin betul uncle ni update blog hari-hari tak pernah miss. Respect la
    http://koleksiummitehrah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Rajinla betul uncle ni update blog hari-hari walaupun sibuk. Apa pun saya sangat terhibur melawat blog ini.

    ReplyDelete
  14. jangan lupa sediakan sampan..hihi..

    ReplyDelete
  15. lariii..lari...nnti kena kilat...hihiihihi

    ReplyDelete
  16. jangan nyanyi uncle!! sy nk blik keje ni

    ReplyDelete
  17. tengok kat padang tu pun banyak sampah... apa x banjir kilat kalu sampah dibio dalam parit.. kan kan kan

    ReplyDelete
  18. tengah hujan sekarang ni... kalau panas, panas betul...

    ReplyDelete