Followers

Monday, April 29, 2013

April 29, 2013


'Tablet atau buku nota?'
 Hmm... uncle masih selesa conteng-conteng di atas buku nota..

(Tahu! Tahu! Tulisan uncle buruk..!)

 

14 comments:

  1. hai uncle..saya setuju....back to normal kalau nk menconteng...hoho orang lidi tu buat apa....tgh ukur cermin besar nk angkut ke rumah uncle ke he3....

    ReplyDelete
  2. takpe..janji hp ada kamera..ahaha

    yg baru jumpa blog best ni..

    ReplyDelete
  3. nak buat diari dan note masih suka guna manual, lebih percaya dan x takut ilang atau lupa..

    ReplyDelete
  4. hahaha,orang lidi...sah2 tak pandai melukis macam saya jugak ni...

    ReplyDelete
  5. bergantung pada keadaan..
    :)

    ada ketika ipad terus senang email terus *urusan kerja

    bila belajar, buku lebih syok..
    tulis tangan , buruk pun usaha sendiri utk berjaya..

    :)

    ReplyDelete
  6. deno pun pakai buku nta lagi.. takde tablet2 ni... kalau rosak ke apa, kan ke hilang semua notes

    ReplyDelete
  7. Ingatkan Uncle hendak bentang manifesto blog. :-)

    ReplyDelete
  8. buku nota tu penting kalau tetiba tablet 'hang'.. buku tak pernah 'hang'.. ;)

    ReplyDelete