Followers

Monday, April 15, 2013

April 15, 2013


Teringat apa ayah uncle cakap bila uncle beritahu dia yang uncle nak sertai pengakap...

"Buat apa masuk pengakap? Orang tidur atas katil, engkau tidur dalam semak...!"

Hehe... kadang-kadang kelakar juga ayah tu...


10 comments:

penDragon said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama2 kelakar la....ANAK BAPAK...

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masuk pengakap utk khemah je.

Nurzakiah Hanum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lasak nie

aizamia3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak pernah join pengakap sebab mak tak bagi p camping..

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha..kata2 ayah uncle mmg betul la tu....ni saya nak tambah..."Org lain senang2 hantar cuci kereta kat car wash, kau pengakap kena gi cuci kereta orang" hahaha

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mana ada ..skrg kita camping kat padang sekolah ja...

fairus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

MUAT LAGI TOPI TU..

Rozuan Ismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wan dulu PBSM kt sekolah

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cuba pakai tudung pandu puteri pulak

deno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel uncle dgn topi pengakap tu... hihi^^