Followers

Thursday, April 11, 2013

April 11, 2013


Sumbangan ikhlas... tetapi cek sebesar pintu...


17 comments:

  1. kena la tunjuk cek..baru nampak ikhlas
    hehe

    ReplyDelete
  2. kaya.... boleh cash tak check tu?hehehe

    ReplyDelete
  3. iklas lah tu.. kalo x iklas sebesar dewan replika cek nye.. hahahah

    ReplyDelete
  4. kalau bawak cek ni pergi bank, silap2 orang tu kena tendang...

    ReplyDelete
  5. ITU HAL DIA DENGAN TUHAN BANG.. KITA HANYA MAMPU MENASIHATI, ITU PUN KALAU KITA MAMPU.. :)

    INI SEMUA HAL DUNIA..

    ReplyDelete
  6. hahahaaaa...pasainya dia ikhlas tapi jauhlah uncle...

    ReplyDelete
  7. dia nak tunjuk betapa ikhlasnya dia.. ;)

    ReplyDelete
  8. cek tu kertas kadbod yang besar...

    ReplyDelete
  9. selalunya mcm tu la kan.. cek mesti besar.. tak besar tak sah.. hihi

    ReplyDelete
  10. Nak menunjukkan bahawa 'keikhlasan' juga besar tu uncle hihihi ..:p

    Lily

    ReplyDelete
  11. haha..

    ramai yang terasa nih...

    *kalau depa ada perasaan la..

    haha

    ReplyDelete
  12. macam kenal jek cek ni?? - caymeck

    ReplyDelete