Followers

Sunday, March 3, 2013

March 3, 2013


Agak-agak kalau uncle tahan dan tumpang budak di belakang tu, dia benarkan, tak? Uncle pun tak pernah merasa naik mesin pencuci lantai, tu...

Ikut orang perempuan membeli barang dapur sangat meletihkan, tahu!


18 comments:

  1. sayang gambar driver tu diblurkan... kalau tak popular dah dia

    ReplyDelete
  2. Hahahaha klu uncle mengaku yg uncle tu dari bangla mesti dia kasi tompang punyer...

    ReplyDelete
  3. yang nak masak lagi letih... tahu!
    hehehe... uncle makan kat kedai jer lah...

    ReplyDelete
  4. tau pun letih.Lain kali, kenlah beli sendiri.
    Nak naik 'keta' tu, kenalah tukar jawatan.

    ReplyDelete
  5. dah lama x singgah sini tegur uncle

    ReplyDelete
  6. bukan salah orang pompuan. salah pasaraya yang terlampau besar tau

    ReplyDelete
  7. hahahaha....memang lah letih....kami sangat particular...ehem

    ReplyDelete
  8. Betul tu, letih dan banyak kena guna masa. Sabar jer....

    ReplyDelete
  9. alah uncle ni tak cool lah.oklah tu teman aunt shpg brg dapur,nak bagi uncle lg chubby ngehhh ^^


    #uncle are you ready...lagi 5 bln nk raya maknanya uncle kena kuatkan stamina utk temankan aunt shpg raya yehaaa ^^

    ReplyDelete
  10. bleh ke naik uncle? deno selalu tengok org cuci wad guna mesin tuh... tp time admit je la.. hehe

    ReplyDelete
  11. TUMPANG JE.. DIA MESTI TAK MARAH PUNYALAH.. :D

    ReplyDelete
  12. wah.. ingatkan ai je yang teringin.. uncle pun sama..
    pasni kalau uncle g kat tempat cenggitu, uncle panggil ai sekali ek.. nanti boleh sama2 layan mesin tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. biasalh org perempuan ni uncle.. mcm2 nk dibelinya..he3

    ReplyDelete
  14. wah uncle dah pandai merungut eh..

    ReplyDelete