Followers

Wednesday, March 27, 2013

March 27, 2013


"Pasar petang"

...sebenarnya pasar malam, tapi siapa suruh datang petang! Kemas pun belum siap! Huh!


11 comments:

  1. kes nak beli awal le ni..takut makanan yang dicari habis awal

    ReplyDelete
  2. Selalu je sebut pasar malam as pasar minggu..
    pastuh kawan kawan semua blur.. hehe..
    pasar petang tak pernah jumpa lagi..

    ReplyDelete
  3. datang awal boleh dapat 'early bird' price ke? huhu

    ReplyDelete
  4. BUKAN BELUM KEMAS, BELUM NAK MULA..

    ReplyDelete
  5. yang sebenarnya uncle malu nak beli barang yang auntie pesan tu malam nanti.. takut ada yang amik gambar uncle post dalam blog.. wakakaka.. ;)

    ReplyDelete
  6. pasar petang nie ..panas ler lain kali kena gi malam....

    ReplyDelete
  7. Time nih awek pun tak keluar lagi. :-)

    ReplyDelete
  8. semangat berkobar-kobar nak beli belah kat pasar malam ea uncle? :p

    ReplyDelete