Followers

Tuesday, March 26, 2013

March 26, 2013


Satu hari, satu keping gambar. Satu tahun, 365 hari. Projek sudah berjalan selama 4 tahun... ini bermakna gambar sudah terkumpul sebanyak... aaaa... (congak dalam kepala) Ahhh! Kamu kiralah sendiri, uncle tak pandai matematik

Ehem-ehem... jangan lupa tonton video di bawah, okey!





Jutaan terima kasih kepada MAK DARA kerana entri comel INI...!





33 comments:

  1. selamat pagi ...
    singgah pagi
    apa khabar pagi nie.. dah makan ke?

    ReplyDelete
  2. meh datang klang~saya belanja makan celebrate birthday~

    ReplyDelete
  3. Semoga sukses selalu, uncle.

    ReplyDelete
  4. Selamat hari ulangtahun ke 4 untuk blob blog Begins At Forty!!

    ReplyDelete
  5. Thanks foг sharing your thoughts about еarn moneу.
    Regards

    my website - how to make money buying and selling cars

    ReplyDelete
  6. lajuuuu nyee... juling mato den!

    :p

    ReplyDelete
  7. TAHNIAH DAN SYABAS BANG.. UMUR SAYA 40 TAHUN SAYA NAK BUAT MACAM ABANG PULAK.. :)

    ReplyDelete
  8. terbaek lah uncle...hehe
    ~betul betul betul.. :D

    ReplyDelete
  9. perghhhh hebatlah uncle.. video ni mmg awesome.. Satu yg saya perasan walaupun background uncle beratus2 namun ekspresi uncle tetap sama je di setiap gambar.. terbaekkkk lah uncle.. dah boleh buat short film ni..

    Apa2pun selamat harijadi dan heppy 4th blog anniversary..

    ReplyDelete
  10. Kreatipnya... suka suka suka.. betol, betol, betolll...
    Selamat ulang tahun, smoga dimurah rezeki dilimpah idea berblog dan disinari dgn kejayaan,.

    ReplyDelete
  11. banyak tu gambar kalau tiap-tiap hari ambil selama 4 tahun...

    ReplyDelete
  12. Syabas! Tahniah!

    Pakcik makin tua, tahu... hehehehe

    ReplyDelete
  13. nasib baik awak tak bermula 40 tahun lalu .. kalau tidak tentu beribbu-ribbu gambar.

    ReplyDelete
  14. Bagi lelaki ungkapan klisenya adalah life begins at forty. Angka yang menunjukkan kematangan, permulaan semangat dan hidup baru. Banyak perkara yang telah dilalui namun rahsia perjalanan hidup masih banyak yang belum terungkap.
    Blog yang sempoi dan salam kenal dari saya.

    ReplyDelete
  15. 4 tahun tempoh yang lama. Tanniah Uncle. :-)

    ReplyDelete
  16. uncle pening dh kepala saya.mata hitam nyaris jadi biru berpinar2 tgk video tu hahaha...kbtln tgk dgn sepupu dia kata wah terbaiklah uncle ni...cool!!!all the best!

    ReplyDelete
  17. smoga blog uncle ni bertambah- tambah umur ^_^

    ReplyDelete
  18. terbaiklah uncle..
    memang menarik.. ;)

    ReplyDelete
  19. anak saya bila sya bukak blog uncle ni, mesti mintak saya bukak entry ni dia nak tengok gambar uncle. lepas tu tanya, kenapa dengan dia ummi???? hahahahhahaa..

    ReplyDelete
  20. haiya uncle. mmg tiap2 ari pkai baju itam ka ? ke men tampal2 je. huhu :3

    ReplyDelete
  21. uncle guna software video apa tu yee

    ReplyDelete