Followers

Monday, March 25, 2013

March 25, 2013


Hari uncle genap 44 tahun. 
...okey, topi tu uncle beli di pasaraya KK.


Esok uncle ada video BB@40 yang terbaru sempena ulang tahun blog ini yang ke 4! Tunggu ya? Yeay! (jerit kecil bernada tinggi menahan seronok)


30 comments:

  1. Selamat menyambut hari lahir yang ke 44. Angka menarik. :-)

    ReplyDelete
  2. hepi besday aankel!!! Dah masuk 4 series dah tuh.

    Tp x pe..still kacak wlupun platinium kaler dah hiasi rambut dan janggut. Kah kah kah

    ReplyDelete
  3. SELAMAT HARI LAHIR PAK.. SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI..

    ReplyDelete
  4. hahaha. comey uncle pakai topi tersebut. tapi, mana lilin no 44? atau trompet rambu ramba??

    ReplyDelete
  5. hepi besday uncle gedekkkkkkkk...

    ReplyDelete
  6. wah semuanya nombor 4!!!sapa kata no 4 tak best...tengoklah uncle ni 44 semakin hensem,comel,look young(ok2..)dan semakin kreatif!!!

    happy birthdayyyyyyyyy!!!

    ReplyDelete
  7. Happy 44th years old uncle..^^

    ReplyDelete
  8. selamat hari uncle genap 44 tahun!

    ReplyDelete
  9. Happy Birthdayyyy Uncle Gedek!!
    http://www.bicaramakdara.com/2013/03/happy-birthday-buat-blogger-uncle-gedek.html

    ReplyDelete
  10. wish all the best...singgah dr blog mak dara...huhuhuh!!!!

    ReplyDelete
  11. ok tak sabar nak tunggu video uncle :)

    ReplyDelete
  12. happy birthday uncle gedek!!! :)

    ReplyDelete
  13. happy birthday uncle gedek!!! :)

    ReplyDelete
  14. Happy Birthday uncle Gedek.! hee
    tunggu uncle punya video esok..weeee :D Btw chomel topi tu bila uncle pakai..hehhehe

    ReplyDelete
  15. Happy Birthday uncle! Stay cute with the your photo caption, and stay still with your facial expression! You rock :D

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir uncle..moga allah lindungi uncle and happy success selalu..hehe

    ReplyDelete
  17. salam uncle.

    eh birthday kita jatuh pada hari yang sama lah! saya pon 25 Mac jugak!

    happy belated birthday uncle.

    wah boleh berbangga nie birthday kita sama.. hahahaha

    nanti tahun depan boleh celebrate sekali. ;)

    ReplyDelete
  18. selamat hari lahir uncle..
    moga sentiasa di bawah lindunganNYA dan sihat dalam menjalani kehidupan seharian.. ;)

    ReplyDelete
  19. Selamat Hari Jadi. 4 + 4 = 8.
    No 8 selalu dikaitkan dengan pendirian yang kukuh serta kekuatan mental dan fizikal. Moga kehidupan anda jadi indah dan mendapat kecemerlangan dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  20. happy bday uncle..muda sket dari boss SA

    ReplyDelete
  21. alamak! terlepas la..... takpe la, nak ucap jugak.. hehe... selamat hari lahir uncle!^^

    ReplyDelete