Followers

Thursday, March 21, 2013

March 21, 2013


Ini binatang peliharaan kami, ikan keli... kami namakannya 'Kelly'.

Dulu kami ada bela ikan puyu... kami namakan ia 'Poyo'...

Tahun hadapan kami nak bela ikan kekek... mungkin uncle boleh namakannya 'gedek'..


20 comments:

  1. aquarium tu tak cukup sempurna tau uncle! takde tumbuhan air, takde guli, takde pasir! haha

    ReplyDelete
  2. salam uncle..
    ikan keli masak lomak pon sodap..kikikiki

    ReplyDelete
  3. ikan kekek mak iloiii iiloiiii...

    ReplyDelete
  4. ikan jaws tak mau bela ke uncle?

    ReplyDelete
  5. ahahaha... mohon uncle letak gambar ikak kekek sebagai banner blog sempena ikan baru uncle beli. hahaha

    nanti beli la

    ReplyDelete
  6. ikan kekek bubuh nama kerek la..heheh

    ReplyDelete
  7. try ler uncle..
    letak nama gedek.. berapa lama ikan tu boleh tahan agaknya dengan tuannya yang tak pernah senyum itu.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  8. amboii glemer nyerkk nama ikan keli uncle..kelass kau kelly..hihihi

    ReplyDelete
  9. IKAN KEKEK MAK ILOI-ILOI.. HEHEHE

    ReplyDelete
  10. Dulu kami bela ikan bujuk.. kami panggil dia george.. haha

    ~oppie syed ali~

    ReplyDelete
  11. kelly?

    curlasss sungguh nama beliau

    ReplyDelete
  12. hahaha..seswaiii gitu.
    uncle,bagi lah tips skit camana nak maintain muka serius dalam setiap situasi~

    ReplyDelete
  13. wahhhh....rumah saya banyak ikan keli. errr, bela ikan keli nape uncle, bela la arowana

    ReplyDelete
  14. rasa tak de lauk boleh gulai kan .... heeeee

    ReplyDelete
  15. Sudah lama tidak bela ikan. Kali terakhir bela ikan Flower Horn tetapi keluar bonggol. :-)

    ReplyDelete
  16. dulu deno pun ada bela ikan, tapi mati.. asal ela ikan je mesti mati... skrg dah tak bela

    ReplyDelete
  17. saya bela ikan emas je.. dekat ngan nama saya..he3

    ReplyDelete