Followers

Monday, March 11, 2013

March 11, 2012


Uncle ni kalau tengok keretapi, mesti teringatkan Thomas and Friends... Agaknya masih ada 'uncle versi anak-anak' yang masih terperangkap di dalam tubuh tua ini...

(Muka Thomas tu uncle tampal... bukan betul-betul, tahu!)


20 comments:

  1. Sekadar melepaskan tekanan, apa salahnya tengok rancangan kanak2. :)

    ReplyDelete
  2. Aina ingat betul2 tadi. Nak gak cari train tu.

    ReplyDelete
  3. suka juga tgk thomas and friends..tapi tak pernah feeling gitu kalau naik lrt..confirm uncle perasan muda..

    ReplyDelete
  4. bahahaha..uncle boleh geng dgn anak saya, peminat Thomas!

    ReplyDelete
  5. Saya pun rasa saya nie bebudak stuck dalam badan org dewasa..
    dewasa ker?
    erm.. dewasa lah jugak... huhuh

    ReplyDelete
  6. HEHE.. MENARIK JUGA KALAU BETUL.. TAPI KENA BAYAR ROYALTY PADA THOMAS AND FRIENDS..

    ReplyDelete
  7. Salam.. bru 1st singgah sini :)

    Haha.. lawak

    ReplyDelete
  8. [url=http://directlenderloandirectly.com/#ykqlz]payday loans online[/url] - payday loans online , http://directlenderloandirectly.com/#oalur direct lender payday loans

    ReplyDelete
  9. nasib baik uncle bagitau..
    ingatkan bebetul ada train cenggitu.. wakakaka..

    ReplyDelete
  10. salam uncle..
    sekali pandang saya ingatkan betull..cis..huahuahua..^^

    ReplyDelete
  11. ehehe, ingat2kan betol2 tadi.. :P :D ehehe

    ReplyDelete
  12. macam edit jer picture tu...he he

    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/03/2-pagi-dengan-laksam.html

    ReplyDelete
  13. kalau betul2 ada saya pun nak naik dan bergambar uncle

    ReplyDelete
  14. mula-mula tengok ingatkan muka tohomas betui2... hehe

    ReplyDelete
  15. Assalam,

    Memang selalu ada anak kecil terperangkap dlm diri org tuo...

    ReplyDelete
  16. uncle..kartun tak mengira usia..sya 21 pun still layan..ahaha..

    ReplyDelete
  17. hjahahaha... baru nak tanya keretapi mana uncle naik tu..sebaik ada jawapan di bawhanya.....hik3

    Sumijelly.com

    ReplyDelete