Followers

Friday, March 1, 2013

March 1, 2013


"Ya pakcik? Boleh saya bantu?"

"Ya, ya... pakcik ada masalah suka rakam gambar sendiri... dah macam ketagihan"

"Oh? Kalau begitu pakcik kena rujuk di pakar jiwa, bukan di sini..."

"Puaka punya doktor..." (cakap dalam hati)


19 comments:

  1. Bhahahahahahahahahahaha mmg parah n payah :P

    ReplyDelete
  2. hahahah..kejam gila doktor tu, ada ke patut suruh uncle pegi pakar jiwa.. adoihaii..tp lawak pun ada..heeeheee

    ReplyDelete
  3. mungkin uncle seorang yg sgt menyayangi dan menghargai diri sendiri..sbb org kata kalau nak tengok apa yg paling seseorang tu sayang tengok gambar apa yg dia salu ambil :)

    ReplyDelete
  4. sebenarnya doctor tu sakit hati sebab takde waima sekeping pun gambar dia kat dalam blog uncle.. wakakaka..

    ReplyDelete
  5. tu lah ..dah keluar bilik kaunseling pun sempat amik gambar lagi...

    ReplyDelete
  6. hehehe... sekali sekala layan kaunseling best gak sebenarnya, terutama kalau kaunselor tu adalah... (pepandai laa isi sendiri ya)

    ReplyDelete
  7. betul la tu...uncle pg salah tempat! haha

    ReplyDelete
  8. hahahahhaa..PUAKA!
    lama tak dengar perkataan tu..

    ReplyDelete
  9. bilik kaunseling biasanya bebudak sekolah jer pakcik....org dewasa malas nak layan....

    ReplyDelete
  10. pak cik saya nak tanya.

    macma mana nak ambik gambar dengna gaya seyes?? bhahahahah


    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  11. pakcik itu adalah normal..ahaha

    ReplyDelete
  12. NASIB BAIK DIA TAK SURUH PERGI PAKAR BEDAH MUKA.. :D

    ReplyDelete
  13. siyes benor muke uncle nih!

    ReplyDelete
  14. ketagih tangkap gambar sendiri takpe.. jgn ketagih tangkap gambar awek sudah.. he3

    ReplyDelete
  15. ehhh ni tempat kerja saya lah...

    izat hukm

    ReplyDelete