Followers

Saturday, February 9, 2013

February 9, 2013


"Tet-teeett..!"

Tiada harga yang tertera pada pengimbas kod bar.

"Hmmm... Tiada harga diri, kot..?" (sedih)



11 comments:

  1. Atau digit tak cukup, terlalu mahal...

    ReplyDelete
  2. haaaaa... gi kat Tesco mana nih? complen sket mesin imbas rosak.. :)

    ReplyDelete
  3. Bukan warna jaluran uban mampu macam bar code juga.

    ReplyDelete
  4. baca belog uncle gedek mmg leh buat saya tergelak. hehe.

    terima kasih juga sudi singgah belog saya *mode : teruja tengok uncle gedek dalam list follower.. yeay!*

    ReplyDelete
  5. ADA KE PATUT TIADA HARGA DIRI.. BIAU BETUL UNCLE.. :D

    ReplyDelete
  6. super lawak....! boleh join maharaja lawak ni..! <3

    ReplyDelete
  7. mungkin juga jalur bar di kepale tuh agak senget.. hehehe

    ReplyDelete
  8. hehe... dah tarikh luput kot... hehe

    ReplyDelete