Followers

Thursday, February 7, 2013

February 7, 2013


Lain yang dipancing, lain yang dapatKonon nak rakam gambar sendiri keluar di TV pagi tadi... Rupa-rupanya keluar gambar boss DENAIHATI...!!! Muka uncle adalah keluar dalam satu saat, kot... Baahaha!


(Rakaman Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 di Selamat Pagi Malaysia TV1. Ikuti juga DENAIHATI di Twitter)


26 comments:

  1. Terlambat tekan butang kamera la tu. Sebab tu dapat gambar boss Denaihati. Hehe..

    ReplyDelete
  2. Assalam

    Gedek hadir Sepetang Bersama blogger yer...tentu best kan.. tapii kalu muka kuar 1 saat lip lap mata pun tak sempat nak cam..heee

    ReplyDelete
  3. hehehe....1 second tak sempat snap tu uncle hehehe...

    ReplyDelete
  4. Muka uncle sudah keluar TV, Big Bos masih didalam.
    Salam dari Indonesia

    ReplyDelete
  5. memang sungguh manis wajah mu dalam tv tadi ..

    ReplyDelete
  6. sempat jugak posing tuh brother.. hik3

    ReplyDelete
  7. janji masuk tv uncle walaupun sesaat..hehehee

    ReplyDelete
  8. satu saat? ada lah jugak !! untunglarrrr ... haha

    ReplyDelete
  9. leh snap skali lg, repeat kot youtube lak..heheh

    ReplyDelete
  10. hi uncle! menariksss lah blog nih

    ReplyDelete
  11. Takpe..Kami dah cam muka Uncle.. Lain dari yg lain..

    ReplyDelete
  12. tua2 gambar mak oi...sabor jer la

    ReplyDelete
  13. teruja sampai terlambat amik gambar.. ;)

    ReplyDelete