Followers

Wednesday, February 27, 2013

February 27, 2013


Pasti kawan-kawan pernah melalui saat canggung seperti ini..

'Perut sangat lapar, sampai kedai makan, tetapi tak tahu nak makan apa...'

Benci bukan?


24 comments:

:: Mrs.Eady :: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

err..selalu!!!

Melastik Bintang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau saya dari dalam kereta lagi dah tak tahu nak makan apa uncle..kikiki

Bitt (double IS) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ermmm selalunya tak tahu nak makan apa bila tak nampak lauk kena dengan tekak tu...akekekkekee kalau kena tu mau satu kedai kena makan...agaggaa

faraherda.razalan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Menci!!!

Seneorita Baharin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe, selalu sangat terjadi uncle..sampai kedai makan baru la dok pikiaq nak makan apa..sampai org yang nak amik order tu pong tension menunggu..haha

Nafira usof said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selalu jadik camtuh~
sebab dh 6 tahun asik makan kat kedai sama jer.. jemu dah..huhuhuhu

Achin Yasin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

canggung ? ye.. canggung modenan? no lah.. canggung buluran.. kebulur hingga blur..

~oppie syed ali~

Nurzakiah Hanum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selalu2

Munnafendy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nganga je la...aaaaaaaaa~

Eizil said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau perut dah lapar, sampai kedai capai apa yang terpandang pertama kali... kira guna konsep cinta pandang pertama... :D

Sebab bila lapar ni, perut dah tak berapa cerewet biasanya.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yup..

canggung mendonan rasanya...

hahaha

SURIA AMANDA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selalu mcm tu...

Melati Qistyna's Mummy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tau xpe, p kedai mkn xtau Nk mkn apa... Lg parah kalau blk Umah,xde idea Nk msk apa,ekekekeke

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sampai kedai, sekali tak ada apa nak makan, lagi benci...

Dee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yup..last2 mkn telur bistik je..kena kutuk ngan member sendiri...hahaha..

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul betul...hahahaha

eyriqazz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lebih canggung order2 dekat sejam baru sampai..lebih2 lagi dah nak habis waktu lunch ....

eLLy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yep betul.. sangat canggung!!

fairus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SEBAB PERUT DAH MASUK ANGIN.. TAKDE SELERA NAK MAKAN..

deno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haaaaa... selalu dneo mcm ni uncle... sampai kedai je jadi blur xtahu nak mkn apa.. heheehh

CaDLyNN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mencik!
selalunye pastu makan tak abes sbb da masuk angin

aizamia3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bila dah order tak habis pulak.. alasan: tak sedap..

mas saari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul lah.. saya selalu camtu

Encik H said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pernah..dan selalu..boleh dikatakan setiap kali pegi kedai makan, aku mesti tak tau nak order apa..haishhh