Followers

Tuesday, February 26, 2013

February 26, 2013


TAHUKAH ANDA: 
Ada pokok kaktus boleh berdiri sehingga 40 kaki tinggi.

TAHUKAH ANDA: 
Selain perisai, duri pada pokok kaktus juga berfungsi sebagai penebat haba untuk pokok pada waktu malam yang sejuk.

TAHUKAH ANDA: 
Kalaulah pokok ni tumbang atas belakang uncle, mesti uncle menyesal seumur hidup...!


(Uncle terpaksa mencangkung nak rakam gambar ni, tahu!
~ Nasib baik tiada orang tengok.... cheh!)


22 comments:

mama leen said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

otak burung unta lebih kecil dari matanya uncle.. hehe

cikgu Naman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jangan terkejut kalau gambar uncle mencangkung tersebar


hehehehehe

Seneorita Baharin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehhhe, lawak laa uncle neh..naseb baik xde orang tgok kan..heheh :D

faizal abd fathi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahukah anda... kalau nampak Gedek tengah mencangkung... sila upload video...mana tahu... heheheh

Nurzakiah Hanum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus nie

Melastik Bintang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah! Uncle jadi pakar pokok pulak ke.. hehehe...

kalau tumbang belakang badan jawabnya nantyi gambar self potrait dengan nurse la...hehehe

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kah kah kah..tu cactus bantut...tu pasal uncle kena mencangkung

fairus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KALAU TENGAH BELAKANG BADAN GATAL, GESELKAN KAT POKOK KAKTUS.. MEMANG MUJARAB..

smRose said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh jadi rujukan untuk blog saya ni

faraherda.razalan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahahahahaha! Ade je idea nak gelakkan org. Kan bang?

cimöt said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cuba uncle tengok citer kartun rango... kaktus tu jadi cawan sebab ia menyimpan air..hihihi

Sukma Haron said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pokok kaktus cantik utk hiasan,...

Dee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..nti org sure ingat uncle nak baja aslikan kaktus tu..kahkahkah..

aizamia3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahukah anda.. ianya hampir menyerupai telinga 'mickey mouse'..

Tahukah anda, saya pernah terjatuh ke atas pokok cactus semasa bermain basikal..

diana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

RUMAH SAYA ADA POKOK TU,.,.:)
TINGGI DAH DIA..

deno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk... tak kena ke duri kaktus tu uncle?

Arjuna Silvera said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

satu maklumat yang bagus...

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko mmg kurang kije la uncle

SURIA AMANDA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baru namanya blogger tegar

Goh LinLin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahukah anda ... ahahaha !!! last one is good !

mas saari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahaaa yg last tu tak menahan..

agirlnamedIman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu... my favourite plant is cactus!