Followers

Tuesday, February 26, 2013

February 26, 2013


TAHUKAH ANDA: 
Ada pokok kaktus boleh berdiri sehingga 40 kaki tinggi.

TAHUKAH ANDA: 
Selain perisai, duri pada pokok kaktus juga berfungsi sebagai penebat haba untuk pokok pada waktu malam yang sejuk.

TAHUKAH ANDA: 
Kalaulah pokok ni tumbang atas belakang uncle, mesti uncle menyesal seumur hidup...!


(Uncle terpaksa mencangkung nak rakam gambar ni, tahu!
~ Nasib baik tiada orang tengok.... cheh!)


22 comments:

  1. otak burung unta lebih kecil dari matanya uncle.. hehe

    ReplyDelete
  2. Jangan terkejut kalau gambar uncle mencangkung tersebar


    hehehehehe

    ReplyDelete
  3. hehhhe, lawak laa uncle neh..naseb baik xde orang tgok kan..heheh :D

    ReplyDelete
  4. tahukah anda... kalau nampak Gedek tengah mencangkung... sila upload video...mana tahu... heheheh

    ReplyDelete
  5. Wah! Uncle jadi pakar pokok pulak ke.. hehehe...

    kalau tumbang belakang badan jawabnya nantyi gambar self potrait dengan nurse la...hehehe

    ReplyDelete
  6. kah kah kah..tu cactus bantut...tu pasal uncle kena mencangkung

    ReplyDelete
  7. KALAU TENGAH BELAKANG BADAN GATAL, GESELKAN KAT POKOK KAKTUS.. MEMANG MUJARAB..

    ReplyDelete
  8. boleh jadi rujukan untuk blog saya ni

    ReplyDelete
  9. Hahahahahahaha! Ade je idea nak gelakkan org. Kan bang?

    ReplyDelete
  10. cuba uncle tengok citer kartun rango... kaktus tu jadi cawan sebab ia menyimpan air..hihihi

    ReplyDelete
  11. pokok kaktus cantik utk hiasan,...

    ReplyDelete
  12. hahaha..nti org sure ingat uncle nak baja aslikan kaktus tu..kahkahkah..

    ReplyDelete
  13. Tahukah anda.. ianya hampir menyerupai telinga 'mickey mouse'..

    Tahukah anda, saya pernah terjatuh ke atas pokok cactus semasa bermain basikal..

    ReplyDelete
  14. RUMAH SAYA ADA POKOK TU,.,.:)
    TINGGI DAH DIA..

    ReplyDelete
  15. erk... tak kena ke duri kaktus tu uncle?

    ReplyDelete
  16. tahukah anda ... ahahaha !!! last one is good !

    ReplyDelete
  17. hahahahaaa yg last tu tak menahan..

    ReplyDelete
  18. huhu... my favourite plant is cactus!

    ReplyDelete