Followers

Saturday, February 23, 2013

February 23, 2013


Hari ini sekolah anak uncle ada program gotong-royong.
Nasib baik uncle tiba pada waktu yang tepat... 

 "...waktu makan."


24 comments:

  1. hahaha..petua terbaik abad ini..

    ReplyDelete
  2. Saya suka bila datang time nie.syokk woo

    ReplyDelete
  3. memang tepat pada waktunya uncle..terbaekk..hehe :D

    ReplyDelete
  4. Takde org nampak ke uncle amik gmba cmni? Hahhaa

    ReplyDelete
  5. ada koboi sesat la kat belakang tu..bahahaha

    ReplyDelete
  6. hahahaha....waktu tepat sungguh...=p

    ReplyDelete
  7. kalau masa makan, memang selalu sangat penuh kan uncle.

    ReplyDelete
  8. tak buat kerja boleh makan ke.?

    ReplyDelete
  9. CAWAN KERTAS MILO YANG KAT BELAKANG TU TOLONG POS KE RUMAH SAYA. :)

    ReplyDelete
  10. salam..
    steady..makan dulu
    baru kerja la..he he

    ReplyDelete
  11. Apa ada di sebalik poket berzip di topi tuh? Asap kemeyan kah? hahaha

    ReplyDelete
  12. Sekolah lain ya? Sekolah Azri ada Road Run hari ini.

    ReplyDelete
  13. terbaik tu uncle... berapa pinggan makan tadi? hehe

    ReplyDelete
  14. kakakkakakaka ko mmg la uncle.....

    ReplyDelete
  15. Jangkaan yg sgt tepat....hahahahaha

    ReplyDelete
  16. fuh.. pakcik yang belakang tu datang naik pe ye uncle..? ala-ala koboi pun ada..

    ReplyDelete
  17. Org tua mmg suka pakai topi mcm tu ye..? :-)

    ReplyDelete