Followers

Friday, February 1, 2013

February 1, 2013


"Abang, kipas dinding di bilik atas tu warna apa, dah..?"
"Warna kelabu..."
"Eh? Betul ke kelabu? Cuba tengok balik..."

Renung kipas lama-lama....

"Yelah, yelah... abang cuci kipas ni sekarang!" 
"Huh! Pantang tengok orang bercuti!" (cakap dalam hati...) 



(Terima kasih kepada EIN aka AKO kerana entri INI. Errr... boleh tak bagi tips cara ambil gambar lebih baik? Tapi uncle guna kamera telefon saja... kamu kamera berkuasa tinggi..!)

20 comments:

  1. saya suka kelainan blog uncle gedek ni.. :)

    ReplyDelete
  2. bukan tingkat atas saja tingkat bawah sama dh warna lain..huhu

    ReplyDelete
  3. kipas rumah saya dah sampai hitam warnanya. tunggu time nak raya baru rajin cuci

    ReplyDelete
  4. Untung ada isteri yang menegur.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Untung ada isteri yang menegur.. hehehe

    ReplyDelete
  6. BUATKAN SAJA BANG.. NANTI KENA KIPAS KEBAS PULAK.. WAKAKAKAKA...

    ReplyDelete
  7. tolong menolong amalan yang baik..
    dah bersih nanti sama2 rasa angin yang bersih dan kuat kan~

    saya org selangor.. x cuti.. jeles~

    ReplyDelete
  8. hahahahaha...jgn lupa lap sekali kipas siling kat hall, kat kicen tau!

    ReplyDelete
  9. haaaa.. cuci!! jgn tak cuci uncle...
    #hahaha.. sesap jea suri panggil uncle.. padahal umur lbh krg jek... hahahaha...

    ReplyDelete
  10. haha.. cuci jangan tak cuci uncle.. hihi

    ReplyDelete
  11. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. hihik.. kelako la uncle nih!^^

    ReplyDelete
  13. hehehe :) thank you thank you letak link to my blog :)

    i rasa kan, my kids lebih terrer dari i kalau bab2 camera ni.. nak explain detail pun malu :p trial and error jer :D hahaha

    ReplyDelete
  14. ayat auntie mcm ayat saya je bila nak suruh husband cuci kipas..hehehehe

    ReplyDelete
  15. kipas lipas kat rumah saya nak kena cuci...hu hu hu

    ReplyDelete
  16. Suami mithali ni...
    Sekali pesan je terus bergerak...

    ReplyDelete
  17. Lepas cuci bilah kipas senang hendak kering rambut. :-)

    ReplyDelete
  18. psstt: nak guna cara auntieler.. hehehe.. simbolik sungguh..

    ReplyDelete
  19. hehe... cuci jgn tak cuci.. asik nak bergambar jek.. huhu

    ReplyDelete