Followers

Tuesday, January 8, 2013

January 8, 2013



Malas nak cakap...




23 comments:

  1. Assalamualaikum Uncle

    lamanya uncle mandi
    sampai labah2 buat sarang

    ReplyDelete
  2. alo..siannya....siap berspider web

    ReplyDelete
  3. KALAU MALAS NAK CAKAP, ANGKAT GAMBAR SAJALAH.. :)

    ReplyDelete
  4. Aahhhhh dah bersawang dah... tunggulah nak amik feather duster jap ...

    ReplyDelete
  5. hahahaha...spiderman terus la uncle!

    ReplyDelete
  6. Salam,

    Saya ni orang keje air...ada rahsianya...

    Harap2 cepat la pulih...kesian kat warga2 emas yang terpaksa angkut air...

    Doakan yang terbaik...

    ReplyDelete
  7. seb beik rambut uncle dah pendek sikit... ngeeee....

    ReplyDelete
  8. Amboi!Sampai labah-labah buat rumah.

    ReplyDelete
  9. makin parah ni...
    dengarnya sampai CNY masalah ni...

    ReplyDelete
  10. incy wincy spider climb up the water spout
    down came the rain and wipe the spider out
    out came the sun and dried up all the rain and
    incy wincy spider climb up the spout again.....

    ReplyDelete
  11. Kesiannya takde air..jgn la sbb ada rahasia lain rakyat jd mangsa

    ReplyDelete
  12. Undi nak, tapi terpaksa mendera ke? :(

    ReplyDelete
  13. Assalam..

    Nampaknya kena terus dry cleaning jer or tayamumm

    ReplyDelete
  14. Uncle practice nyanyi ek..*ni baru betul karok jamban*...

    ReplyDelete
  15. pose kat shower, tapi tak bleh gak shower, sampai bersawang berspider web tunggu air kuar, alahai ciannya mangsa yang putus bekalan air, seksa ooooiiiiiii

    ReplyDelete
  16. hahaha.. dalam kesian nak gelak jugak.. ;)

    ReplyDelete
  17. siannya.. muka pun nmpk cam dah 2 hari tak mandi.. heheheee jgn marah aaaa

    ReplyDelete