Followers

Wednesday, January 30, 2013

January 30, 2013


'Bibir seksi

(AMARAN: Tuan blog tidak akan bertanggungjawab jika ada pembaca yang tergoda..!)


  1. Unlce hairan dengan gadis ni... Muka sama garang tapi tetap cun... Jom tengok blog NISA KAY...!
  2. Cuba renung betul-betul... ada persamaan tak antara dua wajah ni? SamakanJom tengok blog PUANBEE..!

21 comments:

  1. MEMANG SEKSI.. KALAU MENGURAIKAN RAMBUT TU LAGI BERTAMBAH SEKSI... :)

    ReplyDelete
  2. hahahahaha....dah mcm angelina jolie...i tergoda tgk uncle..hahahahaha...
    BANkami
    BANkami

    ReplyDelete
  3. okeh.. nangis ning baizura kalo tengok bibir uncle nih.. muahahha..

    saya tak tergodaaaaaa..:P

    ReplyDelete
  4. bibir uncle kena sengat tebuan kah? atau allergic makanan laut? apa2 pun mmg sexy lah!

    ReplyDelete
  5. haha..pakai trending cara uncle snap gambar..sya nak buat entry lah nanti

    ReplyDelete
  6. MACAM KENA GIGIT TEBUAN JE..HEHEH

    ReplyDelete
  7. bagi lebah geget la uncle bibir tu...baru bengkak sexy...bahaha

    ReplyDelete
  8. dah erjah blog mereka tadi...semua style muka masam...

    ReplyDelete
  9. awwwww... cantik bibir tuuu :)

    ReplyDelete
  10. belum cukup tergoda uncle.. sebab ada janggut mengeliling.. kihkihkih.. ;)

    ReplyDelete
  11. salam :) i think it was you whom i saw on the lrt last friday. http://ngobrolwae.blogspot.com/2013/01/hmm-aarr-errr.html

    ReplyDelete
  12. awat bibir jadi gitu.. nak celebrate CNY ke merah bibir sebegitu..

    ReplyDelete
  13. Kenapa bibir Uncle tebal kena sengat lebah ker?

    ReplyDelete