Followers

Thursday, January 3, 2013

January 3, 2013


Tak sabar nak tunggu rambut ini bertukar warna putih kesemuanya...
Barulah orang rasa takut bila tengok...!


23 comments:

  1. kalau putih semuanya..jadi gandalf LOTR...hehehehe

    ReplyDelete
  2. sikit lagi uncle...sikit lagi aja tu...lepas dah transformed all white, boleh pakai jubah putih...boleh jadik ala ala Gandalf hahaha

    ReplyDelete
  3. So many shades of grey! Macam pendekar ...XD

    ReplyDelete
  4. nice hair frm dpn
    frm blkg dah botak kot..tak pernah snap :-)

    ReplyDelete
  5. apakata..next time uncle amik gambar gini..tapi rollkan rambut uncle dgn roll yg warna pink tu mcm dulu2 mak2 kita suka buat..sure cun..wakaka..

    ReplyDelete
  6. Yeke bang? Tapi gamba ni, abang nampak...auwww! Jambu gitueewww!

    ReplyDelete
  7. wow!!! 1st time tengok rambut uncle... u rock la...

    ReplyDelete
  8. semua rambut putih?kenapa x paras rupa sekali...baru la Albino...hehehehe

    ReplyDelete
  9. respek kalau org lelaki rambut panjang putih semua dan berkilat serta nampak kemas =)

    ReplyDelete
  10. Salam,

    tak sekata keputihan rambut dan misai hik3x

    ReplyDelete
  11. kasik lagi panjang... boleh buat ala2 gandalf!
    hehehehehe

    ReplyDelete
  12. mesti uncle mcm plakon dlm cite lord of the ring tu kang yang rmbut dia smua putih dan panjang hihihiih

    ReplyDelete
  13. bila dah jadi putih semuanya... nape org takut uncle?

    ReplyDelete
  14. Lau Nk cepat sgt,dye je kaler putih *eh Adeke dye putih,ekekekeke

    ReplyDelete
  15. nak cepat uncle guna color putih je.. ;) takpun edit je gambar uncle tu bagi rambut tu color putih.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  16. Assalam,

    Dah mcm Ramli Sirap... uuppsss Ramli Sarip...ngeeeee

    ReplyDelete