Followers

Tuesday, January 29, 2013

January 29, 2013


Racun, tak makan... Gam tak pijak...
Okey! Isytihar perang! Malam ni uncle pasang perangkap empat penjuru..!!

Eh..? Kenapa uncle rasa macam kartun Tom and Jerry, ni...?


30 comments:

  1. pasang perangkap tu nak kena ikut selera tikus tu jugak..sy pernah cuba letak umpan roti, lansung tak berminat tikus tu..tapi sekali letak kepala ikan goreng, sanggup dia masuk lalu terperangkap dalam tu..

    p/s : Boni Kacak bagitau kalau dapat tikus tu kena usap2 pipi, kiss sikit pehtu pesan kat tikus tu jangan datang lagi..hehehe

    ReplyDelete
  2. Pakcik tak nak try riddex ke? Hihi mcm salesgirl lak sy ni. Sy guna tu, alhamdulillah berkurang. Takyah nak bunuh2 ni pakcik. Sy beli kat Lelong je.

    ReplyDelete
  3. pujuk elok-elok, karang lembut la hati `diorang' tu. ada perasaan macam manusia jugak...

    ReplyDelete
  4. kena cakap bebaik dengan benda comei ni... nanti diamuknya... eeee abis le... hahahah

    ReplyDelete
  5. oohhh.. nanti tunjuk eh! suspek masuk perangkap ke tak.. kekeke..

    kalo kat rumah saya, hubby tangkap pakai penyapu jer..dia akan kejar sampai dapat.. saya ngan anak2 jerit2 atas tangga.. bagi sokongan! *padahal penakut..muahahahaha

    ReplyDelete
  6. hahahahahahahhaa...

    Jgn lupa letak keju dlm trap tu!

    ReplyDelete
  7. tak payah pasang perangkap la uncle. uncle tunjuk je muka uncle, tikus pun serah diri terus ^^

    ReplyDelete
  8. haha empat penjuru tu. semoga berjaya uncle!

    ReplyDelete
  9. KALAU TAK DAPAT JUGAK, KASI PECAH LAH....

    ReplyDelete
  10. yg mana 1 tom, yg mana 1 jerry? :p

    ReplyDelete
  11. pernah terlibat dalam operasi mcm ni kat umah..akhirnya terbunuh gak cik t tuh..

    ReplyDelete
  12. tikus sekarang nih dah pandai..haha

    ReplyDelete
  13. aku pun baru lepas tangkap tikus ari tuh. umpan dalam perangkap? cili kering. yes. tikus rumah saya pelik sket.

    ReplyDelete
  14. rumah saya pun ada la//nk kena jadi kartun tom n jerry jugak la nmpaknye..

    ReplyDelete
  15. tu tikus educated......! kekeke!

    ReplyDelete
  16. agaknya perangkap tu dah berkarat... tak urban langsung...

    ReplyDelete
  17. saya berperang dengan lipas .. hehee

    ReplyDelete
  18. wah..good luck buat uncle..nanti dapat boleh claim kat kerajaan terengganu..seekor RM2..hehe

    sy follow sini :)

    ReplyDelete
  19. Di makmal dulu kami pasang perangkap tu dengan umpan snek sotong kering manis. Tiap2 malam ada yang terjerat.

    ReplyDelete
  20. Dah lama tak buat kegiatan tangkap tikus ni...:)

    ReplyDelete
  21. orang kata pakai lada hitam dan garam.. tabur di sepanjang laluan tikus tu..

    bersama iringan doanya..



    tapi kalau cencorot.. senang sikit nak diperdaya.. pakai minyak pun boleh.. =p

    ReplyDelete
  22. letak roti bakar mesti dia nak makan umpan tuhhhh..

    ReplyDelete