Followers

Monday, January 28, 2013

January 28, 2013


Pukul 3:00 pagi masih belum balik dari 'ngeteh'... Yang sah aunty mesti membebel bila balik nanti... Kalau uncle beri alasan yang uncle terlupa jalan balik, agak-agak aunty percaya tak? Aduh! Tolong! Ada idea lain?

(LOKASI: Restoran Nasi Kandar Pelita, Ampang)


26 comments:

  1. ada...cakaplah tolong mamak tarik teh tak pun tolong basuh pinggan tak pun belajar tebar roti canai
    hehehe...boleh?

    ReplyDelete
  2. hahaha.. takpe uncle.. ni kira bukti pada auntie kat rumah.. ;)
    auntie tak marah cuma bebel-bebel sayang je..

    psstt: Nape tak ajak ai join sekali masa ni uncle.. boleh buat pre birthday saya.. ;)

    ReplyDelete
  3. TAKPE.. BGTAU SAJA MENGETEH.. TAK BAIK BERBOHONG.. :)

    ReplyDelete
  4. uncle bagitau je tak perasan hari dah lewat pagi..mesti aunty tak marah..hehehe

    ReplyDelete
  5. cakap kat aunty uncle g surau solat hajat he.

    ReplyDelete
  6. oh no!!! i missed the chance of getting your autograph! my family was very very near there hours earlier during lunch!

    ReplyDelete
  7. fendy pun selalu nau mengopi smpai kul 2,3 pagi..sejak dh preggy ni baru dia kurang kuar mlm..sbb mlm2 bininye ni kremm memanjang! jadi naga la sy kalo dia takda..hehe

    ReplyDelete
  8. haha..sy pon nk tlong berleter bleh tak..sama ngn laki sy bila ade hame liverpool..hah siap la nnt sy sokong MU..kite ngeteh sama2 meje sebelah2 smpai kol 3 bila game MU vs LIV..ade bran..haha

    ReplyDelete
  9. lain kali ngeteh bawakle wife sekali.

    ReplyDelete
  10. Kah3.. Uncle yg minta diri dulu nak balik, saya yg sampai umah dulu. Tebaek ah, uncle!

    ReplyDelete
  11. ha ha ..cakap jer kat unti ada rondaan KRT ..

    ReplyDelete
  12. Eh sm la ngn hb,lau lepak mamak lupa kol bape unkel ooiiii

    ReplyDelete
  13. Mari kita pk ayat2 power yer.

    1. Ayg, abg lupa jalan pulang.
    2. Ayg, abg lupa bawa jam.
    3. Eh, ayg dah tido? kan baru pukul 10 malam ni. Laa, jam abg rosak rupanya.
    4. Maaf ayg, kawan abg ada masalah tadi. Abg takut tinggalkan dia sorg2.
    5. Abg saja jer balik lambat. Nak ambil angin pagi embun ni.

    pesanan penaja : Sila jangan gunakan selalu yer.

    ReplyDelete
  14. Macam tak biasa buat? Kenapa, kali ini dah habis idea nak kelentong? hahahha

    ReplyDelete
  15. hep uncle..tak baik tipu..babap kang!

    ReplyDelete
  16. Cakap saja customers ramai... Tolong basuh pinggan..! Kakaka!

    ReplyDelete
  17. pasti tak percaya.. kasi lah alasan kunci kereta jatuh longkang..hehehe

    ReplyDelete
  18. aunty bebel kejap je tuh. bebel sbb aunty syg uncle gedek :)) ckp je yg betul. hehe

    ReplyDelete
  19. cakapla uncle punye jam dah mati.. ingatkan pukul 10 pm tadi.. hahaha

    ReplyDelete
  20. buat muka comel depan auntie..sure ok...

    ReplyDelete
  21. ni kes lepak sampai lupa waktu la nih.

    ReplyDelete
  22. hehe... macam hasben saya.. tunggu2 tak balik2.. kalau saya mesej, dan2 tu balas 'nak balik dah ni'..

    ReplyDelete