Followers

Saturday, January 26, 2013

January 26, 2013

Guest #51


Apakah reaksi anda apabila Abang Nara iaitu pemilik blog hiburan yang paling hangat di Malaysia ~ BEAUTIFUL NARA, datang dan beritahu yang dia juga peminat blog kamu...?

Uncle terus pengsan tadi, tahu..!!!


(Sekalung tahniah kepada DENAI HATI, kerana kejayaan menganjurkan Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013. Tahun hapadan jangan lupa jemput uncle lagi, ya?)


24 comments:

  1. Wah uncle dengan beatiful nara. Mana gambor saya.

    ReplyDelete
  2. Rugi tak join, kalau tak boleh jumpa Uncle yg pemes tu :)

    ReplyDelete
  3. amboi..pensan belum pulih sepenuhnya..siap ada typo error lagi tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. handsome juga abang Nara... tapi tak leh lawan Gedek handsome lagi....

    ReplyDelete
  5. wah2..teruja.. sekalung kejelesan buat sy...hahah

    ReplyDelete
  6. tahun depan nyanyi lagu Awie okay bro!!! hehehee

    ReplyDelete
  7. Nengok gambo dan baca kekomen neh rasa geli usus gua.. Kah3

    ReplyDelete
  8. Aduhai tak sempat hendak menuntut ilmu dari sifu. :-)

    ReplyDelete
  9. alahai.... terlupa nak tanya naper UNCLE tak bawak anak pompuan smalam...hehehehe

    ReplyDelete
  10. Hahaha......wah untung lah uncle...

    ReplyDelete
  11. Resipi dia kena masam..hehehehehe..salam perkenalan uncle gedek :)

    ReplyDelete
  12. Resipi dia kena masam..hehehehehe..salam perkenalan uncle gedek :)

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan uncle.

    Wah, menarik. Seriously itulah ayat pertama yang terdetik dalam hati saya. Tertarik coz menarik bila setiap post dan picture tu mesti ada gambar uncle. Ala-ala artistic gitu.

    Pastu entry short, simple and funny. Masa event SBB2013 saya sedikit gerun tgk uncle yng serius. Tapi bila tgk setiap entry mcm 'eh, tak ganaslah uncle ni'

    ReplyDelete
  14. jeles ai sebab tak join.. hehehe..

    psstt: dah tengok gambar uncle dalam FB BroFramestone..

    ReplyDelete
  15. Baru tahu wajah uncle dari dekat di #SBB2013

    ReplyDelete
  16. cayalah..uncle semakin femes,hehe

    ReplyDelete
  17. siap pegang bahu lagi mesti lepas nie uncle terlupa....

    ReplyDelete
  18. uncle..kalau terjumpa kat mana2, boleh x aku terus mintak sign? :D

    ReplyDelete