Followers

Wednesday, January 23, 2013

January 23, 2013


Eh... uncle pun dah lupa bila kali akhir uncle buat Pap Smear...?

Okey, okey... uncle tahu, tapi saja buat-buat tak tahu...! Baahaha....



(Kamu, kamu dan kamu yang senyum sinis tu sudah atau belum..? Jangan lupa ya kawan-kawan...?)


30 comments:

  1. uncle boleh jadi model ni.. kat klinik kesihatan

    ReplyDelete
  2. MASIH TIADA MASA UNTUK BUAT.. WAKAKAK..

    ReplyDelete
  3. uncle kalau nak buat pap smear boleh...Tapi calit dari dalam lobang hidong la...bahahaha

    ReplyDelete
  4. aduyaiiii . uncle uncle.. cam tahu tahu je sy senyum sinis :D

    ReplyDelete
  5. eh uncle gedek, lahir 25 mac ek???

    sama la ngn en suami :D

    ReplyDelete
  6. err...minda terhenti membayangkan keadaan diri dipap smearkan..hahaha

    ReplyDelete
  7. pap smear day?
    huh... tak semiyak tol...

    ReplyDelete
  8. saya mana boleh buat pap smear lagik!!

    ReplyDelete
  9. semua perempuan yan gmencarup socso dapat meh? knp sy x??

    :(

    ReplyDelete
  10. kalau kategori uncle, kene buat hari2 la ujian tu.
    kakakaka

    ReplyDelete
  11. Tukar jantina pun tak boleh inikan pula uncle nak buat hahaha....

    ReplyDelete
  12. belum buat lagi untuk tahun ini

    ReplyDelete
  13. kena buat lagi la...dulu buat masa umur 25 ke atas...now tahun ni dah 35 plak...

    ReplyDelete
  14. saya dah. sebelum mengandungkan dakEpal. slps beranakkan dakEpal lom lg.... :P

    ReplyDelete
  15. eh.. belom laaa..
    nak gi wat appointment lah nanti..:)

    ReplyDelete
  16. uncle...
    lepaskan rambut..sure nmpk mcm anthony hopkins dalam cerita mask of zorro

    ReplyDelete
  17. antara yg wajib sekali setahun..

    ReplyDelete
  18. Dekat mana hendak buat Pap Smear tuh uncle? :-)

    ReplyDelete
  19. uncle wat kat ne? bahagian belakang ke? tu bukan pap smear uncle, tu rawatan sakit buasir.. jgn makan cili burung banyak2.. woha

    ReplyDelete