Followers

Friday, January 11, 2013

January 11, 2012


Uncle tidak faham dengan orang perempuan... pantang tengok tudung, mesti nak beli... walhal di rumah ini sudah umpama kedai...!

(Ya Allah ya tuhan ku... janganlah isteriku terbaca entri ini nanti...)


28 comments:

  1. kahkah

    agak2 isteri xde, jual la uncle. pesen pasar malam

    ReplyDelete
  2. Kakcik tak percaya Leena tak baca!

    Banyak juga tudung dia ya? :)

    ReplyDelete
  3. SAMALAH MACAM RUMAH SAYA.. HAIRAN BETULLAH..

    ReplyDelete
  4. saya skrg pantang tgk kain.. mesti nakbeli. pak dakEpal jeling je. sebbaik duit sndr hihihi!!

    ReplyDelete
  5. erkkk aunt!uncle bagi tmbh lagi koleksi tudung,betul tak tipu!uncle kata kat kitorang,nanti uncle akan tambah lagi satu gerobok khas untuk aunt yg tersyg.ye percayalah ^^


    ReplyDelete
  6. Bahahahhaa....tudung pareeda wife uncle terjebak tak?

    ReplyDelete
  7. Tudung mana boleh sikit2 uncle, kena banyak..

    ReplyDelete
  8. lain kaler baju, lain la kaler tudung...lain fesyen baru, lain plak pesen tudung nya...itu la prempuan..hehehe :)

    ReplyDelete
  9. haha..biasa la tu uncle..
    sume perempuan dlm dunia mcm tu..haha

    ReplyDelete
  10. adoi.... kelakar la uncle ni...

    Ya Allah Ya Tuhanku, minta2 la uncle kena marah ngan isteri dia. hahahaha

    ReplyDelete
  11. hahahaha! siap sy bagitahu kat auntie!

    ReplyDelete
  12. ikut trendlah uncle...tak kan org dah pakai fesyen C, kita masih pakai fesyen A..no..no..no..

    ReplyDelete
  13. wakakkakakaka ko ni uncle.....lelaki pun sama je tau!

    ReplyDelete
  14. jual sikit² agak² mem tahu tak uncle?haha

    ReplyDelete
  15. waaahhh.. ni kene report kat isteri uncle ni uncle tulis psl beliau... ;p

    ReplyDelete
  16. ok la tu..nanti bila koleksi dah banyak boleh buat jual bundle..hehehe

    ReplyDelete
  17. Mungkin isteri mu tak baca.. tapi isteri orang lain sedang membaca... muhahaha terasa beb :-)

    ReplyDelete
  18. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  19. Tudung mesti Nk kena ikut tema baju unkel,kan bj Oren xke pelik kalau tudung ijo,muahahahaha

    ReplyDelete
  20. senang nak match ngan baju2 ikut kaler...

    ReplyDelete
  21. tudung punya pasal pun nak jadi hal

    ReplyDelete
  22. Uncle, kalu dia beli untuk menutup aurat,kan bagus tuh...:)

    ReplyDelete
  23. boleh meniaga depan rumah balik tudung tu uncle.. ;)

    Ya Allah Ya Tuhanku.. janganlah auntie baca komenku ini.. ;)

    ReplyDelete