Followers

Thursday, December 6, 2012

December 6, 2012


Bosan betul! Buka TV nampak Gangnam Style, buka radio dengar Gangnam Style, tengok YouTube nampak Gangnam Style...!!!! Baik uncle window shoppinglah... Harap-harap di sini tiada GANGNAM STYLE !





Semalam uncle singgah blog GOSTAN SIKIT, blog menarik lalu uncle klik butang follow. Tak sangka unlce adalah follower bertuah! Jom terjah!!!?



22 comments:

  1. dkna nak tengok uncle bergagnam style boleh?

    ReplyDelete
  2. fenomena betul lagu tu.. ntahlah..

    psstt: tahniah uncle kerana berjaya menjadi followers bertuah.. ;)

    ReplyDelete
  3. opaaaaaa...
    *dgn ala2 genggam jari jemari memanggil uncle*

    kekekeke~ gangnam la sgt...adush~

    ReplyDelete
  4. haih.. baju T-shirt kat pasar malam pon Gangnam style jugak! fenomena betol! tapi saya tak minta!

    ReplyDelete
  5. ok la tu..kang ade plak org jual slipar blog begin at 40...muka uncle kat situ..keh3

    ReplyDelete
  6. uncle mesti penah try menari gangnam style kan.....??







    eleh, malu2 plak dia... upssss!

    ReplyDelete
  7. apakah..slipar ke tu...sesuai sgt dgn gangnam stlye

    ReplyDelete
  8. Alah... orang jawa dah lama buat geraktari ni... kuda kepang.

    ReplyDelete
  9. sama la...saya pun dah bosan dengan gangnam style nih..

    ReplyDelete
  10. Hehehe...saya pun buat entri pasal Psy hari ni..

    ReplyDelete
  11. slipper gangnam style pun ada..fuh..dashyat..

    ReplyDelete
  12. Tq Uncle sebab sudi jadi follower blog saya.. Tahniah sebab uncle jadi follower bertuah!

    ReplyDelete
  13. Oppa Gedek Style la uncle!!!

    bahahaha

    ReplyDelete
  14. Bosan ye uncle? handphone saya ringtone Gangnam style, sorry la uncle. Nak tukar sebenarnya tapi belum dpt upload lagu lain. Malu je bila org ingat kita ni fanatik sgt dgn PSY.

    ReplyDelete
  15. mohon uncle buat entri tali kasut di mulut pulak.


    baru thrill.

    ReplyDelete
  16. eh. pakailah, boleh pijak 'gangnam style'

    ReplyDelete
  17. dua-dua tak minat...




    (slipar biru & hitam tu)

    ReplyDelete