Followers

Saturday, December 22, 2012

December 22, 2012


Sijil, Diploma, Ijazah, PhD uncle semua uncle pamerkan di sini. Bukan nak bangga diri, tetapi ia adalah kenangan yang terindah bagi uncle...!

Okey, unlce tipu... Satu-satunya sijil yang uncle ada adalah sijil kahwin. Itu pun dah hilang...



20 comments:

  1. Sijil nikah hilang? biar betul..!! kalau kena 'cekup' berdua-duanan macam mana?

    ReplyDelete
  2. kalau kaki tu tak melekat kat badan mesti hilang jugak.

    ReplyDelete
  3. bole la buat permohonan lain untuk dapatkan sijil kahwin yang baru..tapi tu pun kalau auntie kasi la..hehehe

    ReplyDelete
  4. Hheee, mana tau 1 ari nanti Uncle akan ada semua sijil2 tu termasuk sijil kawen, kena p buat lain cepat2 :D

    ReplyDelete
  5. hahahahha..bahaya tu uncle..kang JAIS datang serbu, payah nak menjawab!

    ReplyDelete
  6. uncle kat mana tuuuuuu... serius benar gayenye

    ReplyDelete
  7. apa lah ada pada sijil kan....

    ReplyDelete
  8. kan sijil dah bertukar kad,,or uncle lupa letak tang mana

    ReplyDelete
  9. nanti kena tangkap khalwat siapa nak jawab ?

    ReplyDelete
  10. Asklm.

    Just saw your 'quick look'. One question, kenapa tak de shot yg tgh senyum?

    Just curious.. :)

    ReplyDelete
  11. Iye lh tu. Mesti brlambak2 sijil kn.

    ReplyDelete
  12. kalau takut orang tersalah tafsir niat kita, apakata semua sijil penghargaan dan gambar terima anugerah, kita gantung dalam bilik tidur kita...

    ReplyDelete
  13. saya pon ada banyak sijil uncle.. sijil kelahiran anak anak ada 4 semuanya hehehe

    ReplyDelete
  14. Apa bukti mau tayang kalau kena cekup dengan pencegah maksiat?

    *titter*

    ReplyDelete
  15. saya pun ada banyak sijil.. dari en. suami sampai ke anak2 saya simpan.. hehehe.. kalau hilang, sayalah yang kena..

    ReplyDelete
  16. Kalu belum kahwin, mana nak datangnya sijil kahwin. Ya tak? hahahaha

    ReplyDelete
  17. xpe uncle..boleh plan ambik sijil kawen kedua...hihihi

    ReplyDelete