Followers

Tuesday, December 18, 2012

December 18, 2012


Semalam uncle mimpi hantu perempuan...

Peliknya uncle bukan dicekik... tetapi digomol...




(Cepatlah malam... nak tidur lagi, ni...!)


31 comments:

  1. Sama la kita. Tapi masa tu dah nak akil baligh.

    ReplyDelete
  2. Hahahaa...mula2 gomol pastu dah puas gomol di cekik. Tido malam ni mesti kena cekik...

    ReplyDelete
  3. kah2.

    1st time saya jumpa manusia nak digomol hantu, uncle!



    .

    ReplyDelete
  4. Kira berani la hantu perempuan tu ekk

    ReplyDelete
  5. ayoooo...antu pun lari ooo kalu tgk ini org..hahaha ,, sory uncle gurau

    ReplyDelete
  6. hahaha..ambooiihh..fantasy bulanmadu namanya tu pokcik

    ReplyDelete
  7. erk...statement....menakutkan...serammmmmm

    ReplyDelete
  8. uinah tu dia aih...dah macam adik beradik hantu ja

    ReplyDelete
  9. ahhhhhhhhhhhh!!!

    hebatnya!!

    saya pun nak jugak la kalo gitu..

    keh! keh! keh!

    LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
    SADIS:EKSPERIMEN MENYIKSA TIKUS!

    ReplyDelete
  10. fuh mimpi digomol hantu.....owh susah nak di imaginasikan. Best tak uncle?

    ReplyDelete
  11. confirm uncle tak nak tidur sampai bila-bila kalau tau siapa yg gomol sebenarnya...

    dasar...

    ReplyDelete
  12. padan la muka jd camtu ek?hasil gomolan ke?

    ReplyDelete
  13. ntah2 isteri yang gomol. kah kah kah kah

    ReplyDelete
  14. hahahaha.. untunglaa dpt mimpi camtuh~

    ReplyDelete
  15. Heh. Mesti Uncle dimolest gf Uncle semasa dibuai mimpi ... hahahah!

    ReplyDelete
  16. okay auntie.. sila pastikan uncle tak tidur.. ;)

    ReplyDelete
  17. eiiii...antu pompuan tu tak takut ke nk gomol uncle tu.. hahaha

    ReplyDelete