Followers

Friday, December 14, 2012

December 14, 2012


Tang 'Putih Mata' tu rasanya semua rakyat Malaysia boleh 'telan'... Tapi tang 'Sakit Mata' terhadap pengadil dari Korea Selatan tu yang rakyat Malaysia 'tidak boleh telan'..!



(NOTA: Skuad Harimau Malaya gagal melangkah ke final Piala Suzuki AFF 2012 selepas tewas 2-0 kepada Thailand di Stadium Supachalasai semalam. SUMBER)


24 comments:

  1. Kahkahkah. Rasa kalau ref tu mai mlawat mesia leh kena pijak woh . Higi

    ReplyDelete
  2. kalau bro roll your eyes, buat mata putih, mesti lagi kelakar.. hahahaha

    ~oppie syed ali~

    ReplyDelete
  3. mmg sakit mate sungguh tgk ref tu smlm...grrrrrrrrr

    ReplyDelete
  4. Game smlm tu Thai + korea 2, Malaysia 0 la unkel, gggrrrrrrr

    ReplyDelete
  5. memang pon!! sakit hati sangat ngan pengadil malam tadi! rasa nak jer suh dia bukak mata luas2 dulu baru jadik pengadil! okeh! bye.. *emo~

    ReplyDelete
  6. memang tak tertelan semuanya. 2 Tahun lagi ... tumpukan usaha sekarang!!!

    ReplyDelete
  7. Pengadil pada malam tadi begitu mengecewakan. Sering saja meniupkan wisel, ini menrencatkan permainan. Kecewa dgn pengadil.

    ReplyDelete
  8. Bukak fb pagi ni..perghh..penuh dinding dengan cerita pengadil Korea tu...macam2 gelaran dema bagi kat dia...siap ada yg bukak contest menyambung ayat...

    ReplyDelete
  9. somtamkan aje pengadil tuh! jgn lupa tambah kimchi!

    ReplyDelete
  10. maw sepak style je pengadil tu.. macam hampehh

    ReplyDelete
  11. telan juga lah...pahit macam mana pun..cer jengah my entry pasal bola

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Uncle..
    Buat countdown 1-2-34 tak?

    ReplyDelete
  13. Football is about tactics bro.

    ReplyDelete
  14. PENGADIL GANGNAM STYLE MEMANG HANCUR..

    ReplyDelete
  15. tokei kedai mamak jugak senyum kambing kira untung smlm






    ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  16. yeah..pengadil mmg teruk habis.. bleeeggghhh

    ReplyDelete
  17. memang geram tengok pengadil tu!
    tapi nak buat camne, HM takde rezeki..

    ReplyDelete
  18. terpaksa akur.....bukan rezeki negara kita utk ke final piala AFF Suzuki

    ReplyDelete
  19. sudah tiada rezeki... nk buat macam mane... but, thereis still next time...

    ReplyDelete
  20. bukan rezeki kita la kali ni..:

    ReplyDelete
  21. memang uncle.. ggggrrrr...
    tu kalau kat Malaysia ada harapan dia tido kat dalam Stadium sebab tak dapat keluar.. kihkihkih..

    ReplyDelete