Followers

Thursday, December 13, 2012

December 13, 2012


Mengaku sajalah... kamu semua pun pernah buat gigi kulit oren ni, kan...?


28 comments:

  1. hahahaha mmg pernah. sampai skang. =P

    ReplyDelete
  2. tak tak.. kita main "sape nak tengok negeri china?"... pastu picit kulit limau kat mata orang... hehe..

    ReplyDelete
  3. hehehe.. masa kecik2 dulu pernah la.. hehehe

    ReplyDelete
  4. a ah la uncle..mmg betul! pastu show off kat adik beradik lain! hahahaa

    ReplyDelete
  5. Hahaha... anak saya itulah pe'elnya!

    ReplyDelete
  6. loh..ingat ready nak bertinju dengan pacman ...

    ReplyDelete
  7. ops.. tetiba teringat buah limau yang ai beli kat Cameron Highland tak disentuh-sentuh lagi..
    ok bye uncle.. nak g makan buah limau pulak.. ;)

    ReplyDelete
  8. penahhhh hahahaha pastu konon2 ahli gusti....hahahahaha

    ReplyDelete
  9. Kehkehkeh...kenapa tak buat gigi kulit doyan je uncle?

    ReplyDelete
  10. serius boleh gelak guling guling bc entry uncle gedek ni even hati tgh kusut..hihi...

    thx a lot..

    ReplyDelete
  11. dalam diam aje, tapi u very d 'keng' haha ! I not so brave to take a pic and post on the world wide web.

    ReplyDelete
  12. biasanya saya tipu tapi kali ni mmg tak pernah buat

    ReplyDelete
  13. hahaha..lebih daripada tu pun bernah...hahaha

    ReplyDelete
  14. Pernah sangatttttttt uncle gedek...

    ReplyDelete
  15. yeah... nnti saya up gambar kasik lawan gambar pokcik ni...

    ReplyDelete
  16. ye






    pernah sama sekali. paling suker penyek kulit tu kat mata adik biar kasi pedih. hehehe

    ReplyDelete