Followers

Wednesday, December 12, 2012

December 12, 2012


12-12-12-12-12-12


(Di belakang tabir: Anak-anak uncle jerit 'OKEY' beri isyarat untuk uncle menekan butang kamera... gigih bukan?)



28 comments:

  1. gigih capture.. patut jam digital lagi best.. sbb jam neh boleh ubah jarum.. ahaksss~

    ReplyDelete
  2. Sungguh gigih. tapi berbaloi sebab nak kena tunggu 100 tahun lagi baru boleh dapat mcm ni

    ReplyDelete
  3. Saudara -gedek!..jangan lupa frame gambo tu dan gantung kat dinding!!

    ReplyDelete
  4. sangat bersungguh2...amboi..12 semuanye..

    ReplyDelete
  5. heheehhe....today 12.12.12 sabun i dah terhabih jual...sapa nak kena la tunggu stok lain...bestnya dunia meniaga

    ReplyDelete
  6. jam tu memang duduk kat situ atau gigih bawak turun dari gantung kat dinding ?

    ReplyDelete
  7. hahahaha..
    tahniah uncle n the geng.. sebab berjaya snap pic 12-12-12-12-12-12!

    x de yg best di hari istimewa ini.. hanya kerja jer~

    ReplyDelete
  8. gigih betul anak beranak. buat apa tak tidur2 lagi ni? hehehehe

    ReplyDelete
  9. Hahahahahha..gigih! But very very creative!!

    ReplyDelete
  10. ala... gigih sungguh uncle nih... kenapa tak guna jam digital jer... kan senang lagi jelas..

    ReplyDelete
  11. Aiyooo manyak kreatif la ini uncle

    ReplyDelete
  12. rin pun ade sempat capture 12.12pm kt computer ofis. hehe.

    ReplyDelete
  13. gigih ai baca dan tinggalkan komen kat sini.. ;)

    ReplyDelete
  14. Nak tunggu moment ini 100 tahun lagi. Menag tidak ada peluang dah.

    ReplyDelete
  15. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

    ReplyDelete
  16. 12-12-12 Huhuhu.. Hri paling sedey... Kete ayah aq kene pecah! Huhuhuh... Habes GPS, SmarTag ngan duit syiling ( dalam laci kat ngan radio tu) kene kebas! Aiyoo!! Dh la kene ganti tingkap lagi!! RM 120 lebih ko! Geram sangat!! Tpi, syukur Alhamdullillah.. Diorang tk curi barang2 yg laen terutama skali Beg Duit ayah aq... Kene sergah kot sebelum diorang amik tu... Sapu tangan katdalam kete tu ade darah.. Darah owang sialan tulah kot... Hehehe sory kalau terkasar bahase... Geram!! >:D Harap2 lah orang tu dikenekan balasan... Amin..

    ReplyDelete