Followers

Tuesday, December 11, 2012

December 11, 2012


Anak-anak pada musim cuti sekolah...
Ayah beli sarapan, nak ikut. Ayah Pergi kedai, nak ikut. Ayah keluar cuci kereta, nak ikut...

(Uncle mula syak sebenarnya aunty suruh budak-budak ni pantau, ni..!)


25 comments:

  1. uncle niii... takkan anak dah besor baru discover benda ni? hehe :D

    ReplyDelete
  2. Amboiiii... wasangka kat isteri nampakkkk... :)

    ReplyDelete
  3. kena rasuah ni. sekali tak ikut, dapat rm10. dijamin berkesan...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Uncle

    bijak Aunty.....he he

    ReplyDelete
  5. kah kah kah...

    cuba belek ifon uncle, entah entah ada spy camera!

    ReplyDelete
  6. xpelah uncle..sok2 dah besar anak2 dah tak mau ikut kita..masa tu sedih sgtkan..huhu..ke uncle suka?

    ReplyDelete
  7. Kalau muka siyes macam ni, tak payah pantau pun tak pa makchaq rasa... tapi tak tau la kot lain orang lain citarasa... he he

    ReplyDelete
  8. hari ni anak ikut saya ke pejabat sebab taska cuti sempena birthday sultan selangor... huhuhu

    ReplyDelete
  9. hye uncle.anak handsome.nak borang menantu pilihan boleh?!.hahaha :P

    ReplyDelete
  10. hahahahaha....tu lah bila dh femes ni...

    ReplyDelete
  11. yelah tu.. takut uncle nakal kat luar..he3

    ReplyDelete
  12. mokalau bukan cuti sekolah sapa pantu??? jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  13. Mana orang rumah tak syak..asyik nak keluar..ada hal kunun...

    ReplyDelete
  14. aman sikit kat umah.... ikut ayah lama2.. huhuhu :P

    ReplyDelete
  15. hahahaha..ada agenda tersembunyi rupanya..

    ReplyDelete
  16. hahah sabo je la..dorang nak bermanja2 la uncle

    ReplyDelete
  17. Hahaha... mungkin aunty nak menguji sejauh mana kenakalan uncle.

    ReplyDelete
  18. tak baik ckp mcm tu...anak2 penyeri kan kalau ikut kemana2

    ReplyDelete
  19. hahaha... bukan apa.. bagi chance kat auntie rehat kat rumah.. ;)

    ReplyDelete