Followers

Friday, November 9, 2012

November 9, 2012


Alhamdulilah, sampai di Kathmandu jam 9:00 pagi waktu Nepal. Cuaca di sini agak dingin. Perlu daftar hotel segera. Harap senang dapat makanan halal. Berita baik ialah perayauan antarabangsa sangat kuat di sini... yeay!


Okey... uncle tipu... uncle di Jalan Medan Pasar, Kuala Lumpur

27 comments:

  1. Kalau dapat sampai Kathmandu pun best, kan?

    ReplyDelete
  2. Ingat uncle nak beraya kat sana!

    ReplyDelete
  3. dah agak dah...huhu..hepy diwali uncle..

    ReplyDelete
  4. Apa maksud perkataan di belakang tu? :)

    ReplyDelete
  5. takpe uncle..Kat Nepal ada cisnan halal...bahahaha

    ReplyDelete
  6. tak payah jalan jauh-jauh kat Malaysia pun dah ada 'India Kecil'...

    ReplyDelete
  7. Sebelah Nepal tu myanmar pulak...dekat ja,,,, then jiran dia bangla and pakistan.. welcome to one Malaysia

    ReplyDelete
  8. uncle beli apa tu... nak beli barang buat maruku ye... hehe

    ReplyDelete
  9. ishhhh... tipah tertipu!

    ReplyDelete
  10. hihihi kang diorg bercakap bhsa nepal ngan uncle plak jaga-jaga wakakakaa

    ReplyDelete
  11. ingat kat Brickfields je tadi..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  12. wah..uncle pi nepal..kirim souvenir..ha ha

    ReplyDelete
  13. Hahaha.. kemain meriah dengan tulisan diorang.

    Rasa macam negara orang kan?

    Tak seronok.

    ReplyDelete
  14. Cessssss.. hampeh nyer uncle!
    tipu dosa woooo.... ;p

    ReplyDelete
  15. Ingatkan tulisan Tamil dan saudara -gedek! sedang shopping cari hadiah untuk Puan Kaliamah..kan Deepavali dah dekat!

    ReplyDelete
  16. agak agaknya apa la maksud yang dia tulis tu ye uncle ? siap ada anak panah tuju kat uncle tu..hehehe

    ReplyDelete
  17. Ha ha ha kat tempat kerja melambak nepal...

    ReplyDelete
  18. hohohooh~ jaoh merantau uncle..keh3~

    ReplyDelete
  19. rimas tengok time cuti dorang lagi ramai dari rakyat tempatan sendiri :(

    ReplyDelete