Followers

Monday, November 5, 2012

November 5, 2012


Sebelum dia rakam gambar uncle, biar uncle yang rakam gambar dia dahulu... 

...walaupun hanya berani dari belakang...!






(Kamera AES sebenarnya kurang kontroversi berbanding dengan Kamera EGS. Nak tahu apa itu kamera EGS? Klik SINI, biar ARJUNA SILVERA terangkan...)

21 comments:

  1. Agak2 bila kamera tu nak tumbang ya? :)

    ReplyDelete
  2. hihi , blk kg ari tu ada la jugak terjumpa sebatang dua :p

    ReplyDelete
  3. nasib dia tak leh pusing 360 darjah...kalau tak....faham faham le

    ReplyDelete
  4. kamera AES ke kmera EGS ke, saya tak ambil peduli kerana saya cuma duduk sebelah pemandu..hehehh

    ReplyDelete
  5. hhihihihi tangkap jgn x tangkp uncle

    ReplyDelete
  6. kah kah kah..rakam 'face to face' lah uncle...

    ReplyDelete
  7. hahaahahhaha........sini pun sempat uncle ni...

    ReplyDelete
  8. KAMERA AES DILAKSANAKAN UNTUK ORANG PATUHI UNDANG2 JALANRAYA.. AGAK2 TAK SAYANG DUIT, BAWALAH LAJU2.. :)

    ReplyDelete
  9. Ambik dari belakang kalau dak gambo kena pulish front page!

    ReplyDelete
  10. amik la dari depan uncle.. hehe

    ReplyDelete
  11. camera tu pun takut dengan uncle sebab uncle takmo senyum.. ;)

    ReplyDelete
  12. Kamera EGS pun mungkin kontroversi sbb tak ade janggut puteh..belasah je lah kan...

    ReplyDelete
  13. agak2 kalau kat depan dia..uncle kena pecut kot baru dia leh tangkap gambar uncle..hahaha..

    ReplyDelete
  14. area mana ni uncle?meh saya kasik dia tangkap gmbar saya.. ;)

    ReplyDelete