Followers

Sunday, November 4, 2012

November 4, 2012


Musim hujan datang lagi... Bukan hanya kita yang duduk dalam rumah... 
Baju sidaian pun duduk dalam rumah...





22 comments:

  1. Semua baju hitam basuh. Gmbr uncle pun selalu baju hitam. Macam black metal. Hehe gurau

    ReplyDelete
  2. hehehe..musim hujan ni rumah pun dah jadi bau macam kedai dobi..

    ReplyDelete
  3. hahaa..betul tu!

    byk baju kaler hitam je tu..baju uncle le tu..^__^

    ReplyDelete
  4. saya curious ni..berapa helai baju hitamkah yang uncle ada? mmg xde warna lain eh?

    ReplyDelete
  5. tak larat nk kejar amik baju kat ampaian luar kalo hujan tetiba..

    ReplyDelete
  6. pukul 10 berlari keluar mengangkat kain di jemuran..pukul 12 berlari keluar menjemur balik pakaian kerana ada cahaya matahari,tak sampai 10 minit berlari keluar semula kerana langit semakin kelam semula..dah macam acara lari berganti-ganti pulak.
    Anyhow, thanks Allah dengan limpah dan rahmatMu.

    ReplyDelete
  7. baju je ke yang gantung? hehehehehe

    ReplyDelete
  8. Cuaca gelap...hujan..
    baju pun gelap...trade mark uncle la kann..

    Pls find my EGS.."Entry gedek style"

    ReplyDelete
  9. Yang hitam di depan sekali tu semestinya baju uncle.

    ReplyDelete
  10. okay, all black. faham dah. bahahaha

    ReplyDelete
  11. Bersama-samalah kita menyidai kain dalam rumah di musim hujan gini...

    ReplyDelete
  12. LAMBAT KERING TU. APA KATA TARUK DALAM OVEN.. :)

    ReplyDelete
  13. yelah uncle..
    hari ni dari pagi membawa ke malam hujan.. tapi syukur baju sekolah anak-anak dah settle awal.. ;)

    ReplyDelete
  14. Sebelum ini musykil jgk.. adakah uncle pakai pakaian yg sama... dengan adanya gambo ini.. terbukti uncle mmg byk baju kaler hitam hehhehe

    ReplyDelete
  15. saya terpaksa beli dua rak baju untuk sidai.

    ReplyDelete
  16. sama laa kat rumah saya. siap psang kipas hala ke baju lagi...huhuhu

    ReplyDelete
  17. sama lah.. macam2 idea keluar.. janji kain baju sempat kering.. hehehe

    ReplyDelete
  18. tahu takpe.. kalau musin hujan di trg ni, habis ampaian pun masuk rumah..

    ReplyDelete
  19. beli mesin pengering satu uncle...

    ReplyDelete