Followers

Wednesday, November 28, 2012

November 28, 2012

Ulang tahun perkahwinan yang ke-18




Alhamdulillah 18 tahun sudah... 
Terima kasih kepada puan LEENA MOHD TAIB kerana berada di sisi saya diwaktu senang dan susah... 

(Poster percuma di atas dituju khas untuk para suami yang selalu terlupa... Cetak dan tampal...!)

50 comments:

  1. cooooolllll :) happy anniversary!

    ReplyDelete
  2. cuba jawab, "today is wordless wednesday. so i can't answer any question!"
    jangan lupa bagi sengih minta simpati...

    ReplyDelete
  3. hehehe.. lawak la uncle neh..
    Happy Anniversary uncle n aunty.. Moga diberkati Allah selalu :)

    ReplyDelete
  4. kah kah kah 16juta kali'
    tahniah kerana anda berjaya melepasi 18tahun yg sudah berlalu..

    ReplyDelete
  5. mmg lelaki suka lupa...org pompuan jer alert bab2 tarikh ni...

    ReplyDelete
  6. hepi anibeseri tuan tanah!

    moga kasih sayang terus kekal sampai bila2 hokey!

    kirim salam sama kakak leena yang comei ituew....

    ReplyDelete
  7. nk print lar utk asben saya hehe =P

    Hepi anniversary uncle n aunty~

    ReplyDelete
  8. hahahah terbaik! Terbaik la poster uncle!

    ReplyDelete
  9. dalam maknanya poster tu:p

    18 tahun? sama dengan usia saya tambah 12 tahun pengalaman :p

    semoga bahagia sampai ke syurga, amin :)

    ReplyDelete
  10. Happy Anniversary to uncle n untie..
    moga kekal bahagia sampai ke syurga~

    ReplyDelete
  11. poster tu memang kelakar. haha

    tahniah kepada uncle dan aunty leena. selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 18.

    ReplyDelete
  12. uncle nk copy gambo,sy nk post kt fb suami sy hehehe

    ReplyDelete
  13. Tahniah!!! Semoga terus kekal bahagia selamanya..

    ReplyDelete
  14. SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN BANG.. SEMOGA KEKAL BERSAMA SELAMANYA..

    ReplyDelete
  15. Tahniah uncle...semoga terus bahagia dan di rahmati Allah hingga ke syurga ye....

    ReplyDelete
  16. ekspresi muka uncle dalam poster tu memang terbaik la..hehe :D

    ReplyDelete
  17. okey..effect mata terbeliak tu memang berkesan..hehe..

    ReplyDelete
  18. Makchaq pun beberapa kali gak lupa tarikh2 penting ni..pakchaq pun 2 x 5, tapi semnjak ada fb ada jugak la peringatan..

    ReplyDelete
  19. Selamat ulangtahun uncle...moga kekal hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  20. mengekek-ngekek saya ngadap blog uncle hari ni ;)



    suami suka buat2 lupa,haha

    ReplyDelete
  21. tak semua lelaki lupa tarikh tu kan?... okey poster tu cantik

    ReplyDelete
  22. Selamat Hari Ulang Tahun Perkahwinan ke-18..

    moga sentiasa bahagia dunia akhirat ;)

    ReplyDelete

  23. first time tengok ekspresi muka uncle yang lain...

    ayat macam tunggan terbalik jer...hmm

    ReplyDelete
  24. hehehe..save dulu dalam file..

    ape pun selamat ulangtahun untuk uncle dan auntie..semoga Allah memberkati hingga ke Syurga..

    ReplyDelete
  25. selamat ulangtahun ke 18 uncle gedek. Moga berkekalan hingga ke syurga :D

    ReplyDelete
  26. Semoga uncle dan k.Leena sentiasa sihat, bahagia...

    letak la gambar berdua dolu2 nak tengok

    ReplyDelete
  27. lagi satu, muka terkejut uncle tu...
    buat saya turut terkejut... haha

    ReplyDelete
  28. Hari khamis..(dgn nada yg buat2 lupa)..haha..

    ReplyDelete
  29. lawoooo sangat poster tu ankel wehh... hahahaa

    ReplyDelete
  30. Apapong... Tahniahh.. & selamat ulangtahun kpd ankel & isteri terchenta.
    Semoga terus bahagia & gumbira hingga ke syurga... :))

    ReplyDelete
  31. owh tahniah brader... poster tu... kehkehkeh... kehkehkeh

    ReplyDelete
  32. Kalah soalan cepu emas!

    Tahniah dan selamat menyambut ulang tahun perkahwinan, Uncle! Semoga bahagia dunia dan akhirat!

    ReplyDelete
  33. happy anniversary uncle..moga berbahagia selalu dng auntie..kimsalam auntie ek ;)

    ReplyDelete
  34. wah.. selamat ulangtahun buat uncle and auntie..
    moga sentiasa sihat dalam menjalani kehidupan seharian.. ;)

    ReplyDelete
  35. saya pun nyaris terlupa anniversary saya akan datang nih!! tengok post uncle baru teringat dah dekat dah anniversary saya!! tq uncle!!

    ReplyDelete
  36. selamat ulang tahun perkahwinan, alhamdulillah 18 tahun suda! semoga bahagia sampai ke jannah!

    ReplyDelete
  37. So sweet..

    hepi anniversary uncle & aunty.. Semoga semakin bahagia dan berkekalan hubungan murni ini..

    ReplyDelete
  38. congrats! many more good years till paradise! really good pose that shocked panicked look and the cool serene mrs!

    ReplyDelete
  39. Selamat menyambut ulang tahun yang ke 18. Semoga berbahagia selalu.

    ReplyDelete
  40. wedding anniversary sama dgn tarikh lahir saya....selamat semuanya...insya-Allah...

    ReplyDelete