Followers

Monday, November 26, 2012

November 26, 2012


Uncle selalu tengok peti surat polis seperti ini... tapi uncle tak pernah tahu fungsinya... Sumpah! Ada sesiapa boleh terangkan?


(Dulu-dulu uncle ingatkan ia tempat anggota polis menerima 'surat cinta'... ~ Baahaha)

25 comments:


  1. itu tempat polis dengan tuan kedai punya hal kot.

    ReplyDelete
  2. A'AH.. APA ERK FUNGSINYA.. SAYA PUN PERNAH PERASAN..

    ReplyDelete
  3. entah saya pun tak tahu walaupun arwah ayah saya dulu anggota polis ..

    ReplyDelete
  4. Zaman dulu orang tak dail 999 kot, tapi hantar surat kalau ada emergency...

    ReplyDelete
  5. hahahaha..Polis pun "dalam hati ada taman" tauuuuu! bahaha

    ReplyDelete
  6. hahahha
    anum pun x tau
    rasanya laporan tentang ronda

    ReplyDelete
  7. tempat polis pos surat.... atau tinggalkan gari..

    ReplyDelete
  8. hahak hahak adoiii baru semalam view blog ni, dah jatuh tangga. best pulak stalk blog ni hahak.

    memang untuk letak surat cinta pun tu. ce try ce try wakakakakkaka

    ReplyDelete
  9. kalau tak puas ati ngan pulis leh tulis surat pehtu antar kat situ je kot..hahahaha..

    ReplyDelete
  10. Saya pun kurang pasti apa fungsinya,tapi ada jugak yg dajal sumbat sampah eg. pembungkus gula2 kat dalam tu!

    ReplyDelete
  11. owh.. ni buku tunjuk polis buat rondaan... ni kira cekpoin la ni... pasal tempat polis dapat surat cinta tu.. kelakar.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  12. Makchaq pernah pi check apa ada dlm kotak tu...
    dalam dia ada buku.. polis catit tarikh dan masa dia pi t.t/ronda la kot..

    ReplyDelete
  13. tak pernah pulak pe belek... selalu gak nampak kotak tu...

    ReplyDelete
  14. Mungkin dalam tu ada polis...berkemungkinan besarlah..;)

    ReplyDelete
  15. aaa... kalau nak buat aduan, baik pergi Balai terus..
    ntah, tak pernah tau pulak uncle..
    mungkin ada kat sini yang boleh bagitau.. ;)

    ReplyDelete
  16. pandai je la uncle ni... bkn surat cinte untuk polis, tp untuk UNCLE kot!

    ReplyDelete