Followers

Thursday, November 22, 2012

November 22, 2012


Apa? Tak pernah cuba jawab soalan Dora walaupun dalam hati? Tipuuu...!

27 comments:

  1. nampak jer rock, tak sangka uncle layan Dora... kuikuikuii

    ReplyDelete
  2. pernah! siap jerit lagi bila dora cakap "louder" hahaha

    ReplyDelete
  3. haha. saya selalu repeat sampai 3x seperti yang Dora suruh...

    ReplyDelete
  4. soalan Dora-emon saya pernah jawab. ~haha

    ReplyDelete
  5. Dora : Siapa di hadapan saya?

    *kanak-kanak : ------?

    Dora : Cuba teka siapa di hadapan saya?

    *bunyi cengkerik~~~

    Dora : Ya...Gedek...!! It's Gedek...the most handsome uncle!!!

    *kanak-kanak : I hate Dora! She's a liar. (>_<)"

    LOL!

    ReplyDelete
  6. dora yg comel... uncle tak comel..

    ReplyDelete
  7. hahaha..dee pernah..rasa mcm budak2..seronok..zaman kecik2 dulu takde rancangan kartun interaktif mcm ni..hihihi..

    ReplyDelete
  8. peh, uncle layan DORA..
    aku kalau tgk ngantuk

    ReplyDelete
  9. hahaha..

    Uncle pun layan?? Go Diego Go mcmane?

    ReplyDelete
  10. kanan... rightttt... jawab sama-sama...kanan

    ReplyDelete
  11. swiper! jangan mencuri... hehehe

    ReplyDelete
  12. saya join sekali jawab dgn anak2 :)

    ReplyDelete
  13. bahahahaha.. memang jawab dalam hati je..

    ReplyDelete
  14. Hola uncle!

    Cartoon ni kat sini ckp spanish... Dora La exploradora! hehehe

    ReplyDelete
  15. Dora: Anak sedara ketiga dalam rumah.

    ReplyDelete
  16. uncle layan dora?? hahkhakhakkkk.. gelakkk kuat! lariiikkk :p

    ReplyDelete
  17. BLUR.. TAK TAHU APE2.. RANCANGAN KARTUN BARU KE?

    ReplyDelete
  18. jengok uncle!

    saya jawab dengan suara kicik
    dan... akan paksa anak2 buah jawab kuat2 ramai2... haha

    ReplyDelete
  19. hehehehe.. saya selalu joint anak jawab soklan Dora.. soklan Diego pon sama.. muahahahahha

    ReplyDelete
  20. favvy anak dara SA, tiap kali si dora tanya soklan..dia sure jawab kuat2

    ReplyDelete
  21. siap jwb sebelum dora tnye lg.. cool x??

    ReplyDelete
  22. mengaku --> betuller uncle.. bila anak2 layan Dora ni.. ;)

    ReplyDelete
  23. saya terpaksa jawab, bagi semangat kat anak, padahal sama2 excited :p lepas layan dora, layan diego, sepupu dora tu :p setiap sabtu dan ahad...ohhhsemmnya weekend aku :p

    ReplyDelete