Followers

Tuesday, November 20, 2012

November 20, 2012


Hari ini Anis menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke... err.. ke... err.. hmmm...

(Ya! Uncle mengaku... orang lelaki memang ada masalah meningati tarikh-tarikh ni...)

38 comments:

  1. hahahhaa
    next time simpan reminder phone
    hahhahha

    ReplyDelete
  2. nak ajak anis kapel boleh tak uncle?

    ReplyDelete
  3. Selamat hari ulangtahun yang ke 9, Anis. :)

    ReplyDelete
  4. yg ke 9 ya?
    HAPPY BIRTHDAY ANIS. :)

    ReplyDelete
  5. sib baik mau mengaku..ada SESETENGAH lelaki tu dah tak ingat pun tarikh2 penting tu tetap jugak nak cover line...

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir Anis..
    moga dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian dan moga menjadi anak yang solehah.. amin.. ;)

    psstt: itu sesuatu yang normal uncle, bila seorang lelaki lupa tarikh2 penting.. ;)

    ReplyDelete
  7. Dia sedang 'push' kuasa Power-ranger dari belakang tu. Jaga-jaga

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Uncle

    selamat hari jadi Anis

    ReplyDelete
  9. Anis sambut harijadi yg ke-9 kan?!

    ReplyDelete
  10. sembilan tahun, hadiahnya RM90. cepat anis mintak kat ayah

    ReplyDelete
  11. hahaha uncle2.. apa pon boley hihihi

    ReplyDelete
  12. ahaha tapi uncle, ayah saya lagi ingat tarikh2 ni drpd mak. ayah siap ingat semua nombor ic kami lima beradik o.0

    ReplyDelete
  13. Selamat ulang tahun ke-9 buat Anis, semoga diberkati dunia dan akhirat.

    Hmm...

    ReplyDelete
  14. Happy 9th birthday Anis. Daddy awak lupa ye.. tak apa mummy mesti ingat:)

    ReplyDelete
  15. hahahaha....Anis, gi jerit " SEMBILANNNNNNNNNNNNNNNN' kat telinga papa.

    ReplyDelete
  16. cara angkat tangan tu, no 9, mesti ulang tahun yg ke 9. sama ngan anak su jugak

    ReplyDelete
  17. alahaiii lupa lak nak wish happy birthday to hanis. semoga happy selalu ok

    ReplyDelete
  18. Happy birthday anis! Biar kakak teka.... Ke-9 kah?

    ReplyDelete
  19. Hepi Birthday anis!!
    Jgn memalu nk mntak besday present yg gempaq2 dari dedi naaa... ;p

    ReplyDelete
  20. happy birthday anis!!

    yang ke 9 tahun kot! :)

    ReplyDelete
  21. Nasib baik kat background takde McD

    ReplyDelete
  22. betul la uncle... aku pun tak ingat tarikh2 ni...

    ReplyDelete
  23. nasib baik bini sorang je, kalau ramai & berderet2 anak... nangis dibuatnya

    ReplyDelete
  24. 9... =)

    happy birthday anis =)

    comel anak pokcik ni =)

    ReplyDelete
  25. HAHA.. MANA TAU NI.. ORANG LELAKI MEMANG TAK MAU AMBIL POT SANGAT PASAL TARIKH2 NI..

    ReplyDelete
  26. kalau lelaki mcm ni, baik dia lupa tarikh hari lahir dia sendiri, senang isteri tak yah cari hadiah..hahahahahahahahahaha keji tak?

    ReplyDelete
  27. Let me guess.. Yang ke 9.. muahaha..

    ReplyDelete
  28. Happy Birthday Hanis,

    Barakallahufik...

    ReplyDelete