Followers

Friday, November 2, 2012

November 2, 2012


Hari ini uncle ada urusan kematian. Memang sudah rezeki dia mati hari Jumaat... Okey, lesen uncle yang mati hari ini.... 


(LOKASI: JPJ cawangan Bandar Sri Permaisuri)







32 comments:

  1. kah kah kah...mamat kat belakang tu usha uncle lah! Eh, awat tak renew kat post opis aja?

    ReplyDelete
  2. alamak lesen sy dah mati bulan Jan lepas ...relax je sebab tak drive hehehe

    ReplyDelete
  3. kesian org blkg tu..kena blur separuh!

    ReplyDelete
  4. puas carik apa kelainan dalam gambo kali ni.. laaa buka budak tu rupanya.. kekeke.. sib baik tak hensem.. ahaks..

    ReplyDelete
  5. ceh kematian lesen rupa nyer...hahahhaha

    ReplyDelete
  6. Bikin panazzzzzzz.... Hahahahaa.....

    ReplyDelete
  7. ingat kat kubur cina tadi. kekekekeekekekkee

    ReplyDelete
  8. As salam Uncle,

    Peminat misteri/rahsia tak tu...hak3 :p :)

    Salam Jumaat uncle!

    ReplyDelete
  9. INNALILLAH.. TAKPE, LEPAS MATI DIA AKAN DIBANGUNKAN SEMULA UNTUK HIDUP DALAM ALAM YANG BARU SETELAH DIBAYAR DIKAUNTER JPJ TU..

    ReplyDelete
  10. mati yang boleh hidup semula...heheheh

    ReplyDelete
  11. Buzday uncle hari ini ek....

    La... dekat JPJ tue ke? depan rumah bakal isteri bro...

    ReplyDelete
  12. HAHAHA gempak la uncle ni.. kasi terkezutttt aje..

    ReplyDelete
  13. org tu pelik...ape hal amik gmbr mcm ni nih!?hehehee...

    ReplyDelete
  14. uncle, nanti tahun depan@ 2 tahun depan kena renew bulan 3. kan? kan?

    ReplyDelete
  15. dh mati cpt2 kebumikan uncle..heheheheh...

    ReplyDelete
  16. saya awal dua hari dari uncle.. ;)

    ReplyDelete
  17. Hahahahaha! Tapi kan, np pic blkg tu? Hahahahaha! Siap blur2kan tp mata tetap clear!

    ReplyDelete
  18. ingat sape la meninggal tadi...

    ReplyDelete
  19. hohoho..innalillah ^^"

    lesen pun mati kan..
    manusia? heee

    ReplyDelete
  20. Innalillah....
    Alfatihah...
    Semoga diampunkan segala dosanya dan dimasukkan ke syurga Allah. Amin.

    ReplyDelete
  21. Itu sebabnya saya pakai MyEG saja. Klik klik depan komputer, lusa dah sampai ...

    ReplyDelete
  22. Memang rezeki lu dok kat KL. Kalau di sini Teganu, jawabnya hari Ahad ni baru pejabat buke.

    ReplyDelete
  23. pstt uncle lesen keta saya mati 20 Okt, sampai hari ni lupa nak buat..minggu depan lah..siyes kecut bila bawak keta kuar nak g keje...

    ReplyDelete