Followers

Wednesday, November 14, 2012

November 14, 2012


Mengaku sajalah... Sesiapa pun yang dapat berdiri di hadapan sekali atas LRT laluan Kelana Jaya, pasti akan berangan menjadi pemandu LRT...! Kan?

"Tooott - toooooooott... Tepi, tepi, tepi...!!!!"

18 comments:

  1. banyak keje kosong la uncle. submit cepat

    ReplyDelete
  2. ahaks..... tp kosng la pulak ..lengang ja today

    ReplyDelete
  3. betul2.. part ni memang best tapi nak lagi best time tak ramai orang.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. klu uncle jd driver saya nak naik LRT fre..muahahahahhahaha

    ReplyDelete
  5. hahahahah..dah lama tak naik LRT ni uncle

    ReplyDelete
  6. lama tak naik lrt... sonang nya ada lrt.. dah tak larat nak drive rasanya..

    ReplyDelete
  7. saya suka bila tren masuk tewowong!

    ReplyDelete
  8. saya pernah dijemput menyelit di ruang pemandu komuter beberapa tahun dulu-semasa zaman krisis komuter yg sangat 'efisyen' perkhidmatannya itu...

    ReplyDelete
  9. Pernah skali kot dok depan,siap leh letak beg kt depan tu... Ekekekekeke

    ReplyDelete
  10. perlu lesen special tak nak bawa LRT ni..hehehe

    ReplyDelete
  11. LRT ni untuk warga Bank Rakyat ker? ... heheheh mengaku sajalah saya belum pernah naik LRT...

    ReplyDelete