Followers

Sunday, November 11, 2012

November 11, 2012


Di rumah uncle, mop pun diberi nama. Memperkenalkan... di sebelah kiri uncle Mop Mee dan di sebelah kanan uncle Mop Kuey Teow...

21 comments:

  1. What about mob yang kat Centre tu? Apa nama dia pulak.. hehehe.

    ReplyDelete
  2. yang tengah pulak... Uncle MOB gedek?

    ReplyDelete
  3. kat rumah aye ada mop spageti.. yeah

    ReplyDelete
  4. Bertuah mop.....sudip ada nama jugak?

    ReplyDelete
  5. HEHE... CHAR KUEW TEOW SATU...

    ReplyDelete
  6. wakakakakakakkaa.... uncle!!! krem perut gelak....

    ReplyDelete
  7. comel nya nama mop :) saya punya mop jenis x der rambut :p

    ReplyDelete
  8. lucu..sebab mop diberi nama...dulu kami namakan tikus dalam umah sebagai TIMI pasai takut dia ngamuk plak kalau dok marah2 dia tapi saya pernah namakan kereta saya sebagai BBlue (baby blue) Viva biru heheheheh..tapi dah jual la pulak sobs sobs..

    mira,gurun

    ReplyDelete
  9. lucu..sebab mop diberi nama...dulu kami namakan tikus dalam umah sebagai TIMI pasai takut dia ngamuk plak kalau dok marah2 dia tapi saya pernah namakan kereta saya sebagai BBlue (baby blue) Viva biru heheheheh..tapi dah jual la pulak sobs sobs..

    mira,gurun

    ReplyDelete
  10. hahaha aku tak penah prasan tu

    ReplyDelete
  11. memperkenalkan uncle Mop Gedek dengan Mop2 nye.. ;)

    ReplyDelete
  12. Banyaknyerrrrrrrrrrrr mop kt umah uncle!
    Mai tulung mop kan rumah sy sekali boleyyyy...???
    heheheh

    ReplyDelete
  13. iman ade mop rectangle pancake... cool x?? ade warna biru, hijau, putih... pancake jeun.. voguedevas.. cara ckp.. : vogedevas..

    ReplyDelete
  14. bagus...senang nak bezakan klu isteri uncle suruh amikkan nnt... ;)

    ReplyDelete
  15. org yg penyayang akan bagi name manja kepada barang kesayangannya auw!!

    ReplyDelete
  16. Sian Mop Yee Mee..naper tak tunjukkan dia sekali.....

    ReplyDelete