Followers

Monday, October 8, 2012

October 8, 2012


"Kalau uncle cakap uncle jumpa Optimus Prime... mati hidup balik pun kamu semua tak percaya, kan?"

Tak dapat nak gambarkan bila ternampak lori ini pagi tadi... Rasa seperti kembali di zaman kanak-kanak...! There is a child in every man, okay! (LOKASI: R&R Kinrara)



Kali ini uncle benar-benar rasa tergugat... Kenapa? Sebab yang menggugat uncle kali ini bukan calang-calang orang... Tapi BRO FRAMESTONE! Aduh! (Gugat tau, bukan gegat...)








24 comments:

  1. adui...kalau sha jumpa nieh sure akan tangkap pix juga!

    anyways, for woman too...bukan man je, uncle!

    ReplyDelete
  2. tak dapat bayangkan camne la kekagoman anak saya kalau jumpa kepala lori ni.... dia mmg peminat tegar transfomers.

    ReplyDelete
  3. alamak! tergugat ker.. idak eh... steday lar uncle

    ReplyDelete
  4. serius.. lori tuh nampak sgt comel.. keh keh keh..

    ReplyDelete
  5. pergghhh kalo anak sy tgk, mesti dia pun sibuk nak bergambar

    ReplyDelete
  6. Ada yang tergeget lepas nie he..23x

    ReplyDelete
  7. Nampak gagah sangat lori tu.

    ReplyDelete
  8. saya penah juma...!!!! siyes! tapi time tu tgh drvng laju kat hiway n kamera saya kene pakai 2 tgn, jadiknye terlepas begitu aje... huhuhu~

    ReplyDelete
  9. caya lah uncle gedek! doubleIS teruja habis dah ni...1001 soalan dah ni...agaggagaga

    ReplyDelete
  10. wow..uncle bambelbee bersama optimus praim..shooting transformers 4 ke ?

    ReplyDelete
  11. BAIK CABUT SEBELUM DIA BERTUKAR JADI ROBOT.. MAU BERGADUH DENGAN ROBOT NI KANG..

    ReplyDelete
  12. alaa...uncle lagi powe dari bro..hahahaa.

    bro jangan marah ok! :p

    ReplyDelete
  13. hehehe jgn smpai tergigit ubat gegat sudah..hahaha..

    ReplyDelete
  14. ohsem..
    kalau ai yang jumpa mesti terkinja-kinja kejap.. ok.. ai tipu.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  15. ada ke kenderaan serupa mcm Optimus Prime ni?

    ReplyDelete
  16. Uncle kalau jumpa lagi minta kirim salam kepada BumbleBee. :-)

    ReplyDelete
  17. mmg stylo lah lori tu.. i like!!

    ReplyDelete