Followers

Thursday, October 4, 2012

October 4, 2012


Ini permainan anak perempuan uncle... Sewaktu kecil, sebagai budak lelaki yang sihat... uncle tidak bermain dengan permainan patung-patung atau pondok-pondok yang sangat feminin seperti ini... Tetapi main kahwin-kawhin mungkin ada, lah...

(Ya lah... sudah tentu mereka memerlukan pengantin lelaki, bukan?)

32 comments:

  1. ayu geli main kahwin2 sebab kawan2 lelaki semua tak hensem

    kalau sehemsem uncle...of couses ayu mau jadi pengantin lelaki.. hahha

    ReplyDelete
  2. AYU DULU MASA TIME KECIK2 TAK DA KAWAN LAKI KAT KAMPUNG. SO YANG POPUAN JUGAK KENA JADI PENGANTIN LAKI.. TAK BEST...KEKEKE...

    ReplyDelete
  3. eh eh...comel pulak si merah sesame street kt belakang tuh

    ReplyDelete
  4. tertarik ngan umah berbumbung purple tu. kalau anak saya tgk, mesti dia pun nak, dah byk koleksi rumah camtu

    ReplyDelete
  5. Kalau girl, beso mana pon mesti Nk bear kan.... :)

    ReplyDelete
  6. tengah bayangkan uncle main kawen2..
    *fengsan!

    ReplyDelete
  7. main-main pengantin tu mmg wajib uncle...hahahha

    ReplyDelete
  8. kalau lelaki muka macho memang x main mainan perempuan :p

    ReplyDelete
  9. ke uncle tak ngaku main sekali anak patung tu? :)

    ReplyDelete
  10. direct to the point... ada harapan tidur luar...hehhe

    ReplyDelete
  11. uncle kalau main pondok2 masa kecik, dah besar ni harus jadi lain..~bahaha

    ReplyDelete
  12. tapinye....uncle jadi pengantinnye ke...tok kadinye?? hihi

    ReplyDelete
  13. ekeke..mest nk gelak kalo igt balik kan..;)

    ReplyDelete
  14. hehehe.. kalau takde camne nak main kahwin-kahwin kan.. ;)

    ReplyDelete
  15. tp masa jadi pengantin lelaki tu rambut tak panjang kan? kalau tak sure kwn2 confius..hahaha..

    ReplyDelete
  16. uncle tumpang main same2 ngn anak uncle ke? :p

    ReplyDelete
  17. yela.. kalo main otromen2 pn uncle jadi raksasa kan..? baru nmpk gagah.. :p

    ReplyDelete
  18. hahaha....uncle mmg x pernah gagal membuat I tersenyum setiap hari!

    ReplyDelete
  19. ke sebenarnya memang teringin nak join....??

    ReplyDelete
  20. Pengantin lelaki perlu ... pengapit lelaki perlu ... baru la lengkap main kahwin-kahwin!

    ReplyDelete
  21. ...uncle, sy yg pompuan ni pun kecik2 tak main patung2 tu! Sy lebih 'mengikut' adik2 lelaki sy...miniature askar, bmx, lastik, polis sentri etc...hahahhahaha...

    ReplyDelete
  22. uncle rasanya sume penah lalui zaman main kawin2 kan...wahahahaha...yg laki kalu dapat jdi ayh gila guna kuasa.tetiba jadi garang..wahahaha...
    ada suprise untuk uncle..
    http://oktizarvia.blogspot.com/2012/10/uncle-gedek.html

    ReplyDelete
  23. permainan wajip jam kekecik dulu. lagi satu.. main mak-mak.

    ReplyDelete
  24. dari dulu lagi, sy takut dgn patung2 sesame street.

    -.-"

    uncle main kahwin2, rin main khemah2. betul punya khemah. tp buat kt tepi rumah je laa.... x jauh mana punn... hikhik

    ReplyDelete
  25. aha main kawen2..

    main emak emak.. hikhik

    ReplyDelete
  26. masa kaecik2 dulu aku asyik lah kna jadi pengapit pengantin pempuan je sbb x lawa. Huhuhu~ Cedey tol lah~

    ReplyDelete