Followers

Wednesday, October 3, 2012

October 3, 2012


AMARAN / JANGAN TIRU: Ini adalah cara yang bodoh salah untuk menyejukkan badan dalam kadar segera.





(Kalau aunty tengok entri ini, mesti dia cakap, "Ya Allah! Peti ais aku pun jadi? Bertuah punya orang tua!") ~ Tau, dah... hehe..

29 comments:

  1. jangan jilat frost sudah la uncle.. lekat kat situ nanti kena panggil bomba..hahaha...

    ReplyDelete
  2. Ingatkan apa... rupa2nya menyejukkan badan di hadapan peti ais! Memang bertuah sungguh... :)

    ReplyDelete
  3. hahaha..
    uncle nak kena denda macam Rizq jugak neh...

    ReplyDelete
  4. teringat cerita upin dan ipin :p

    ReplyDelete
  5. kot nanti panas telinga la pulak..hehehehe

    ReplyDelete
  6. auntie..cepat dtg dapur,habis dah ais cair uncle buka peti ais lelama

    ReplyDelete
  7. masuk dlm esbox, tutup pintu rapat2...lagi cepat sejuk...hahaha

    ReplyDelete
  8. mmg bertuah auntie dpt ini org tua..ada jer idea dia..

    ReplyDelete
  9. igt peti uncle td..kalo ye .mesti peti baru..ekeke

    ReplyDelete
  10. haha...uncle ni asal boleh je..

    ReplyDelete
  11. buat bilik sejuk la uncle oi~
    hehe

    ReplyDelete
  12. soklan, mcm mn nk msk kn gajah dlm peti ais? heheheheheheeh

    ReplyDelete
  13. hahahahhha ingat ismeth jek buat cenggini...rupanya ada org lebih tua dari dia pon suka buat cenggini..akakakkaa

    ReplyDelete
  14. OOO.. INGATKAN NAK AMBIL BARANG UNTUK MEMULAKAN MEMASAK.. ALMAKLUMLAH, SEKARANG DAH MUSIM MASTERCHEF..

    ReplyDelete
  15. dh lama x singgah blog uncle..makin comel uncle dgn perangai comel2 gitu!!tulah cara terbaik nak legakan ketiak ketika dalam kebasahan

    ReplyDelete
  16. Anak2 makchaq masa kecik2 suka buat kerja ni...tapi la ni tak lagi... Tapi kalau sampai umuq 40 dok buat lagi ... tak boleh ubah dah...he. ..he

    ReplyDelete
  17. peti sejuk yg bersih. rasanya x salah kottt.... hihihi... rin selalu buat dulu. tp dulu laa... ;p~

    ReplyDelete
  18. Hai auntyyyyy.... !!!!!! *lambai-lambai*

    ReplyDelete
  19. la ingatkan anak2 jer buat pangai mcm ni...bapakkkk pun jugakkk....

    ReplyDelete
  20. Kalau panas yg amat, dok depan peti aih mmg syok, nak2 pas blk skolah :)

    ReplyDelete
  21. kemas je kat dalam tu auntie susun.. ;)
    kalau uncle susun..? erk..?

    ReplyDelete
  22. wootss..wootss...cara ini amat best nak ilangkan panas..hahaha...pernah cuba..tapi kena marah!..tak sanggup..
    Entri Terkini Harga Tiket AirAsia RM10,500

    ReplyDelete