Followers

Thursday, October 25, 2012

October 25, 2012


Orang sedang bekerja atau makhluk asing sedang bekerja?

(Alahai... kalau mintak tolong uncle lukiskan, dah tentu elok sikit rupanya...)


24 comments:

  1. macam pakai kot berwarna hitam sambil buat kerja di tengah jalan.. (ye.. saya sedang membayangkan)

    ReplyDelete
  2. Masih lagi cantik dari lukisan saya. Saya hanya tau lukis bakteria sahaja.

    Hee!

    ReplyDelete
  3. Bukan makhLuk asing, tapi Orang Minyak... bahahaa

    ReplyDelete
  4. Kesian makhluk asing tu turun bumi kena kerja jadi buruh binaan.

    ReplyDelete
  5. orang minyak sedang berkerja nampak gayanya tu..

    ReplyDelete
  6. uncle br trim misai dan janggut eh???

    ReplyDelete
  7. lukis uncle la... mesti elok sikit :)

    ReplyDelete
  8. errrr...bayang2 buat kerja...uissshh pakai ilmu hitam kot??

    ReplyDelete
  9. harap tak ada kontraktor JKR kat situ... kalau tak mesti beramai ramai minta otograp ( dalam ertikata lain halau! mengganggu kerja...hehehe )

    ReplyDelete
  10. Selamat hari Raya Tuan!
    Berhati hati di Jalan raya! Takut ada lembu yg melintas nanti ...Moooo...

    ReplyDelete
  11. nanti uncle mintak caj pulak..maklumlah retis..hahaha..

    ReplyDelete
  12. MEMANG TAK DINAFIKAN.. TENGOK MUKA PUN DAH MACAM ARTIS (SENI LUKIS)

    ReplyDelete
  13. makchaq suka tengok orang-orang yang dok kibaq bendera kat construction tu.. setia sungguh.. ada sekali tu depa boh orang pompuan siap bertudung....

    ReplyDelete
  14. muleh dah tu....
    pelukis dia yg terer dah cuti raya haji

    ReplyDelete
  15. Orang kerdil sedang bekerja.
    Salam aidil adha uncle ;)

    ReplyDelete
  16. Alien lattew... kah3! macho la bro.. Spek jenama aper? Ray Ban? :'D

    ReplyDelete
  17. Suruh Mat Indon ke Bangla tolong lukis kot?

    ReplyDelete
  18. Hheeeee, mungkin kehabisan warna :)

    ReplyDelete
  19. Dah mcm tuyol main busut jer..

    ReplyDelete
  20. semua style gambar sama di setiap entry. perfect dan konsisten. ingat salah tgok. scroll berkali-kali. haha

    ReplyDelete